Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionTrend & Beauty

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

1 (1)

A nagymamák néha elég kegyetlenek tudnak lenni, de valójában pont azért szeretjük őket, mert kendőzetlenül, a maguk nyers stílusában mondják ki az igazságot. A netezők összegyűjtötték a legbrutálisabb mondatokat, amik elhagyták a nagyik száját – ti is tegyétek hozzá a magatokét!

Én: Nagyon meleg van itt…
Nagyi: Jobb, ha elkezdesz templomba járni, mert a pokolban még ennél is melegebb van!

Mikor 19 éves voltam, elvittem az akkori barátomat bemutatni a nagymamámnak. A legelső dolog, amit a nagyi mondott neki ez volt: Szóval Ben, látom milyen kis húsos az arcod.

Ötéves voltam, mikor “zongorakoncertet” adtam az egész családnak. Mikor vége lett, láttam, hogy egyedül a nagymamám nem tapsol. Megkérdeztem, miért, mire azt felelte: Csak akkor tapsolok, ha valami jó volt.

Miután kiszúrattam az orromat, a nagyi végigmért és annyi mondott: Pedig te voltál a kedvenc unokám.

Mikor a nővérem elmondta a családnak, hogy teherbe esett egy egyéjszakás kalandtól, a nagymamám sóhajtott, rám nézett, és azt mondta: Azt hittük, te leszel az…

A (nagyon katolikus) nagymamám azt mondta, reméli meghal, mielőtt megházasodom, és nem kell elmennie egy világi esküvőre.

10 brutálisan őszinte mondat, amit csak a nagyik mernek kimondani

Nagyi, miközben az ovis képeimet nézegeti: Ezekkel kergettem el a patkányokat!

Én (idegesen): Az összes barátom megházasodik…
Nagyi: Az összes barátom meghal…

Amikor a bátyám megmondta a családnak, hogy meleg, a nagymamám csak annyit mondott: Mindig is tudtam, hogy a lányok nem fognak bírni téged…

Forrás: https://www.nlcafe.hu/

BoredPanda

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..