Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionNIGHTSHIFTPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

17 év, új klubhelyszín nyitás – a Debut idén is lendületben van!

New Cinema Hall Opening cover

A New Cinema Hall nyitása nem is lehetne stílusosabb, mint egy Debut Halloween.

Hazai program, október 31-én, ráadásul a Cinema Hall-ban? Akkor ez nem lehet más, mint a The Debut Band születésnapja, Halloween éjszakáján!

Szinte már tradíció, hogy a Debut csapat alapításának ünnepét a november elsejei megpihenés előtt tartja, melyet 2013-ban azzal koronáztak meg, hogy saját klubhelyszínen, a Cinema Hall-ban rendeztek meg. Akkor és azóta ez újabb hagyománnyá vált, ami idén még egy koronát kap a fejére.

A Cinema Hall ugyanis idén néhány hónapos szünetet követően ezen a 2018-as, október utolsó éjszakán nyitja meg hivatalosan legújabb klubterét, melyre természetesen a Debut születésnapoktól már elvárható módon, egy széles elektronikus zenei igényt kielégítő, kizárólag hazai lineuppal készülnek:

BUDAI / PETER MAKTO / GREGORY S / CHRISS RONSON / JAMES COLE / PAT DUFF / ANDRAS GARAY / JAFFA SURFA / RIZKID / CHUCK & PERGE

Az éjszaka során egyértelmű, hogy mi fog történni, elég, ha csak a The Debut szlogenre fókuszálunk: „Érezd, Élvezd, Élj vele!”

A csapat mindenkit szeretettel vár, törzsközönségen innen és túl, de aki ezen a szerdai éjszakán nem találna rá a hangulatra, annak ott lesz a november 1-re időzített második nyitó felvonás, ahova Magda érkezik felszentelni az új táncteret!

Eseményeket itt találunk:

https://www.facebook.com/events/1094186867413112/

https://www.facebook.com/events/300166430811076/

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..