Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓSPORTTrend & Beauty

2019-ben is lendületes növekedés várható az online utazási irodák piacán

image008

Jó évet zártak tavaly az utazásaikat 100%-ban online értékesítő utazásszervező cégek, és 2019-ben is lendületes növekedés várható a szegmensben. A Focitour.hu sportutakra szakosodott utazási iroda szerint négy fő trend határozza meg 2019-ben a sportutazások piacát.

Bár Magyarországon jelenleg kevés az olyan utazási iroda, amin keresztül teljes utazási csomagot online megvásárolhatunk, az utazás az egyik legnépszerűbb termékkategória az e-kereskedelemben, és a harmadik legnépszerűbb az interneten gazdát cserélő „áruk” közül. A világ repülőjegyeinek 75 százalékát már online értékesítik, ezért a teljes csomagokat kínáló utazási irodák is jelentős növekedésre számítanak a következő években.

A teljes utazási csomagokat értékesítő online utazási irodák piaci helyzete a közép- és kelet európai régióban egyre erősödik, elsősorban azok a cégek lesznek hosszútávon is sikeresek, amelyek egyedi üzleti modellel rendelkeznek, rugalmasak, ügyfélcentrikusak és képesek kielégíteni az ügyfelek egyéni kívánságait” – mondta el Egri Zoltán a Focitour.hu szakértője.

A fogyasztók személyre szabott szolgáltatásokat várnak

Azok az utazási irodák számíthatnak sikerre, amelyek képesek kielégíteni az ügyfelek különleges kívánságait (például nászutas szoba, tortarendelés a hotelbe, születésnapi meglepetés), valamint amelyek nonstop elérhetők, mind a szervezés, mind pedig az utazás során. Fontos ugyanakkor, hogy az utasok a kiegészítő programokon keresztül is egyéni élményben részesüljenek, amelyek sportutak esetében lehetnek például helyi látnivalók, vagy az igen népszerű stadiontúrák.

Egyre nagyobb az igény a tengerentúli utakra (NHL, NBA, NFL meccsekre)

A magyar piacra jellemző, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a tengerentúli NBA, NFL, NHL meccsekre is.

Tavaly százas nagyságrendben utaztak velünk az Egyesült Államokba NHL, NBA, vagy NFL meccsekre. Ennek megfelelően a Focitour.hu-nál kínálatunkat kibővítettük, így az már 3 NHL mérkőzést tartalmazó utazást tartalmaz New Yorkba, illetve Kaliforniába, amit meg lehet spékelni további NBA vagy NFL meccsekkel is” – teszi hozzá Egri Zoltán.

Egyre népszerűbb az olasz Serie A bajnokság

Amióta a külföldi befektetők pumpálják a pénzt az olasz csapatok újjáépítésébe, és játékosvásárlásokkal erősítik a Serie A minőségét (pl. Ronaldo egy nagy húzóerő a Juventus meccsekre), érzékelhetően nő a magyar szurkolók körében az első osztályú olasz bajnokság meccseinek népszerűsége. Bár 15 évvel ezelőtt hatalmas nevek szerepeltek az olasz bajnokságban, a hangsúly áthelyeződött a spanyol focira, most az angol bajnokság lett a leginkább vonzó, de ha ezen az úton haladunk tovább az olasz bajnokság hamarosan újra nagyon népszerű lehet.

Egyre megfizethetőbb az élvonalba tartozó külföldi futballmérkőzések látogatása

Egyre megfizethetőbb az élvonalba tartozó külföldi futballmérkőzések látogatása, összköltségek tekintetében azonban jelentős árkülönbségek mutatkoznak az év különböző időszakaiban. A Focitour.hu utazási iroda korábbi elemzése szerint februárban és márciusban lehet a legolcsóbban kihozni egy-egy európai sztárcsapat mérkőzésére történő kiutazást.

Focitour.hu-ról

Győződjön meg róla saját szemével, hogy miért a foci a legnépszerűbb sport a világon, és miért imádja több mint 3,5 milliárd ember. Az általunk szervezett utazásokon ügyfeleink válláról levesszük az utazás megszervezésével járó terheket, így gondtalanul élvezhetik a focimeccsek egyedülálló atmoszféráját. Minden utazásunkon tapasztalt és kitűnő helyismerettel rendelkező csoportkísérők vesznek részt, akik készséggel állnak ügyfeleink rendelkezésére. Utazásainkon a sporteseményeken való részvétel mellett lehetőség van a helyi turisztikai nevezeteségek meglátogatására is. Amennyiben üzletfelét szeretné egy kivételes élménnyel meglepni, irodánk vállalja a személyre szabott és minden igényt kielégítő utazások megszervezését. A Focitour.hu a labdarúgómérkőzések mellett tenisz, kosárlabda vagy hoki mérkőzésekre, Forma 1-es versenyekre és egyéb sportágak világversenyeire is szervez kirándulásokat, illetve értékesít belépőjegyeket. Az elmúlt években több mint 50000 sportrajongó utazott a vállalatunk által szervezett utakon. A Focitour.hu 2014 óta az FC Barcelona hivatalos partnere. A labdarúgómérkőzésekkel és ajánlatokkal kapcsolatban mindig naprakész információkkal tudunk szolgálni.

Tovább információ: https://www.focitour.hu

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..