Egyéb KONCERT PROGRAMAJÁNLÓ

A 2CELLOS újra Magyarországon!

Eve
Írta Eve

A 2CELLOS 2017. március 17-én egy dinamikusabb hangzásvilággal rendelkező, THE SCORE című albumot jelentetett meg. Az albumon meghallgathatjuk az elmúlt évek legismertebb filmslágereinek feldolgozását. A zenészek világkörüli turnéra indultak 2017. júliusában, és nagy örömünkre ennek Budapest is állomása.

2017. december 16-án, a Papp László Sportarénában meghallgathatjuk a csellisták vadonatúj klasszikus zenei átdolgozásait 12 fős vonós zenekar kíséretében, amelynek köszönhetően nem csak egy hagyományos koncertet, hanem egy showműsort láthatunk a színpadon, komoly színpadi rendezéssel.

A két horvát csellista 2011-ben vált ismertté, amikor Michael Jackson „Smooth Criminal” című számának feldolgozásával berobbant a köztudatba. Luka Šulić és Stjepan Hauser egy új, energikusabb albumot hozott létre a Sony Music Masterworks közreműködésével. A THE SCORE album hagyományosabb hangvilágot képvisel, illetve a Londoni Szimfonikus Zenekar játszik az albumon Robin Smith (karmester/rendező) vezénylésével.

“Szeretjük a filmzenét! Az albumon meghallgatható minden kedvenc filmslágerünk! Egy álmunk vált valóra, hogy a világszínvonalú Londoni Szimfonikus Zenekarral zenélhetünk együtt és adhatjuk elő ezeket a slágereket!”– mondta Stjepan.

A 2CELLOS a dalszerzés határait feszegeti. Zenéjük ötvözi a klasszikus- és filmzenét a pop-rock stílussal. Šulić és Hauser nem ismernek határokat amikor a színpadon vannak, lenyűgöző előadásuk magával ragadja a közönséget.

Számos teltházas koncertsorozat mellett a duó több tévéműsorban szerepelt, mint például:  The Today Show, The Ellen DeGeneres Show és a The Tonight Show, valamint a népszerű GLEE tévésorozatban. Még Elthon John is meghívta őket világkörüli turnéjára. Amit külön kiemelnénk, hogy Luka és Stjepan a Virtuózok komolyzenei tehetségkutató műsor első évadjában is színpadra léptek, illetve meghívott sztárvendégei voltak a Virtuózok Gálaműsorának.

2017. december 16-án a Papp László Sportarénában a 2CELLOS egy 12 fős vonós zenekarral, fergeteges látványvilággal és show-val kápráztatja el a nézőket!

A 2CELLOS koncert időpontja: 2017. december 16., 20:00

Helyszíne: Papp László Sportaréna, Stefánia út 2., Budapest, 14. kerület

Jegyek kaphatók: itt és itt.

További információk az alábbi oldalakon:

Hozzászólás írása