BUDAPEST Kiemelt MAGAZIN ZENE

5 felejthetetlen sláger, melyet anno a Flyerz miatt szerettetek meg

Erka
Írta Erka

Nagyképűség, vagy sem ezt állítani, de nagy szerepe volt anno a Flyerz-nek abban, hogy ezek a számok nem csupán népszerűvé, hanem imádottá váljanak. Nem egy hétvége volt, amikor együtt ugráltunk rájuk, felkerültek a Flyerz válogatás lemezeire, melyek 10 évvel ezelőtt majdnem minden aktív partizó kocsijában ott pihentek. Neked melyik volt a kedvenced?

ATFC – Desire

Március 3-án tomboljunk újra együtt ezekre az igencsak emlékezetes track-ekre!

Pashka – Island Breeze

A buli nyolcadik kiadásán ünnepli a Flyerz 14 éves fennállását, melynek nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb partiélményeinket köszönhetjük! A lemezjátszók mögött Hamvai P.G., DJ Free, Magonyi adja majd a ritmust, de Fatboy sem hiányozhat a DJ pult mellől. A kongák mögött pedig Fagyi is feltüzeli a táncos lábakat, visszaidézve az elmúlt, de fejünkben még mindig élénken élő éjjelek hamisítatlan hangulatát.

Late Night Alumni – Empty Streets

A Flyerz nevével a budapesti partikultúra egy olyan korszaka fűződik össze, melyet mindenki csak Az Aranykorként emleget. Legendás klubok, máig népszerű lemezlovasok, és megannyi emlék, ami zenékhez, helyszínekhez, emberekhez kötődik. A Bed, a Studio, a Bed Beach, a White Angel a Home mind olyan klubok voltak, melyekhez fogható azóta is csak vágyálmainkban létezik, olyan partisorozatokkal, melyeket azóta is visszasírunk – 100 Pezsgő Éjszakája, 69 Party, Diszkószínház, vagy olyan világhírű DJ-k fellépései, melyeknek belépőjegyét a mai napig fiókunkban őrizzük.

Glider – Riding High

Legyen újra egy ilyen este! Találkozzunk az akkor megismert barátokkal, bulizzunk a korszak legjobb zenéire, ugráljunk együtt az akkor népszerűvé vált DJ-kel, akiknek legszebb parti élményeinket köszönhetjük! Vésd be a naptárba március 3-át, mert ezen a napon, egy estére feltámad egy évtized, mely megváltoztatta életünket!

Jask & Jocie – Surrender Love

Újra átélheted az évezred elejének felejhetetlen buli hangulatát, ehhez már most jegyezd fel a naptáradba a március 3-át, és a végtelen lehetőségek tárházával rendelkező patinás helyszínt, a Symbolt. Ott találkozunk!

►Helyszín: Symbol

Dj-k:

★Hamvai P.G.

★Dj Free

★Magonyi L.

★Fatboy

★Konga: Fagyi

https://www.facebook.com/events/2070258306527257/?__mref=mb

►Belépő:

Elővételben: 2000 Ft

A helyszínen: 3000 Ft ajándék Flyerz CD- vel a készlet erejéig

VIP elővételben: 5000 Ft

Asztalfoglalás: +36 30 748 4050

Korhatár: 18+

Hozzászólás írása