PROGRAMAJÁNLÓ

5 ok, amiért jó, hogy hét közben is bulizhatunk

Számtalan okot tudnánk felsorolni arra, hogy miért imádjuk azt a nyárban, hogy olyankor hétköznap is lehet bulizni. Mert ugye erről szól a nyár, az élvezet a tetőfokára hág, a hangulatot a jóidő, a hűsítő koktélok, a legnagyobb partiarcok és a pörgős slágerek kimaxolják és te élvezheted ennek a pezsgésnek minden percét, amikor csak akarod. De nézzük csak, miért is olyan jó, hogy ennyi lehetőséget kínál kedvenc évszakunk.

#1 Mert ha hétköznapra esik a szülinapod, akkor is megünnepelheted a barátaiddal a Romkertben!

#2 Mert szakítani bizony nem csak hétvégén szoktak az emberek és az ilyen szörnyűségeket könnyebb feldolgozni egy fergeteges partin, mint otthon. Ha nem is könnyebb, te biztos, hogy könnyebb maradsz.

#3 Mert ha levezethetjük a feszkót hétköznap, kevésbé leszünk agresszívak és a környezetünkre ártalmasak a hétvége közeledtével.

#4 Mert az embernek rossz napja lehet bármikor, amit este egy jó party kellemesen feledtet.

#5 Mert egyre lazább az iskola legyen szó gimiről, egyetemről vagy fősuliról és tiszta szívás lenne otthon ülni egész héten. Ha a jegyeid már eldőltek, akkor ne dőlj be az ágyba, hanem élvezd ki első szabad perceid minden pillanatát egy nyáréjszakai partin!

Egy szó mint száz, bármit is hozzon a hét bármely napja, legyen az jó vagy rossz dologról, a Romkertben kibulizhatod magad mostantól egészen keddtől vasárnap hajnalig nyitva áll előtted a Romkert kapuja!

Június 13., kedd – Romkert Extra

Június 14., szerda – B in the City

Június 15., csütörtök – Drunk in Love pres-Back2Basics

Június 16-17., péntek-szombat – Romkert Weekend

Hozzászólás írása