Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionKULTÚRA

Tommy Wins: Dollárhajsza

Dollarhajsza

Ki ne lenne kíváncsi, milyen is egy sztripper élete? Ebben a túlfűtött kalandregényben választ kapsz azokra a kérdésekre, amiket sosem mertél feltenni magadnak és másnak sem.

A hideg téli napokat biztosan felmelegíti Tommy Wins Dollárhajsza című darabja, erotikával túlfűtött sorai elkalauzolnak a gyermekkori hiú ábrándoktól egészen az amerikai keleti part végigtáncolásáig. A regény írója feleségével 3 évet töltött az Egyesült Államokban, mindketten sztriptíztáncosként dolgoztak, a rengeteg kaland és utazás pedig megihlette a párost. Mindketten szeretik az életet és egymást is, a showbusiness-en át a swingerig és vissza. Az olvasó megismerheti milyen mámorban fürödve megélni a sikert, és megmutatja a legsötétebb mélységeket is, ehhez pedig megtalálták a legjobb módját a tálalásnak. Dráma, romantika, szex, bűn, akció, minden egy könyvben, ami kielégíti az emberi kíváncsiságot.

“Az az ember, akinek más a szexuális beállítottsága, bőrszíne, származása, elképzelése, életfilozófiája, ugyanazt a szart éli meg, mint te, csak másképp. Neki is megvan a saját belső vívódása, keresi az útját, hajtja az igazát. Nem jobb, nem rosszabb, mint te, csak más. Ember. Mint mindenkinek, neki is van egy bűne, ami ha kiderül, akkor a tiéd kisebbnek tűnik, pedig hidd el, nem az. Aki békében van önmagával, másokat is békén hagy. A sikertelenségek utáni folytonos küzdelem, és a felismerése az élhető dolgoknak választ ad arra, miért kell az álmokat kergetni. Bátorságot ad az új élet kezdéséhez, megtanítja, hogyan kell elfogadni a változásokat, és irányt mutat, miként lehet megkülönböztetni a jót és a rosszat. Szerencsét próbálni külföldön olyan, mint lottózni: vagy bejön, vagy nem. De próbálkozás nélkül nincs győzelem!”

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..