Egyéb FLYBUZZ FLYSTYLE FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN NAGYVILÁG SZÉPSÉG

A 90-es években mindenki ilyet tett a hajába, most újra divatos – Így hordd a retró hajdíszeket

Visszatértek a divatba a 90-es évek legmenőbb kiegészítői.

Az idei évben számos retró trendet láthattunk visszatérni a divatba. Újra menő például a trapézfarmer és a kordbársony, de a kockás és tyúklábmintás blézerek is ismét elárasztották az üzleteket.

Persze, nemcsak a ruhákat illetően, hanem a frizurák terén is előkerültek a ’80-as, ’90-es évek kedvencei. A befelé szárított, a dauerolt és a tépett tincsek mellett megint hódítanak a feltűnő hajdíszek, melyeket nemcsak a kifutókon, hanem a sztárokon is rengetegszer lehetett látni mostanában.

Újra divatosak a retró hajdíszek

Az őszi-téli hajtrendek legfontosabb és legizgalmasabb elemei azok a kiegészítők, melyekért az összes lány odavolt a ’90-es években. Az biztos, hogy ezek közül neked is megvolt néhány, és, ha elraktad őket, akkor itt az ideje, hogy újra elővedd mindet. Ha nem, akkor se aggódj, mert a boltok tele lesznek velük. Mutatjuk, melyek azok a hajdíszek, amelyek újra extra divatosak, és ahhoz is adunk pár tippet, hogyan hordd őket idén.

A hatalmas hajcsipeszeknél nincs idén divatosabb. Csavard fel hozzá hosszúkás kontyba a tincseidet úgy, hogy teljesen elfedje a hajdísz, de úgy is jól mutat majd, ha egy része kócosan leomlik a csatra tetejére.

A műanyag, cikkcakkos hajpánt szoros kontyhoz és lógó hajhoz is különösen jól mutat. Lesimítja a nehezen engedelmeskedő babahajakat, és feldobja a frizurádat.

A vastagabb csatok most úgy a legtrendibbek, ha összefogott hajhoz a frufrudat vagy az oldalsó tincseidet tűzöd el velük, mint Zendaya. De az is nőies, ha hagyod lógva a loboncodat, és egy-egyet beletűzöl oldalra.

A nagy, fodros scrunchie hajgumi ősszel is folytatja hódító útját. Konttyal, félkonttyal mutat a legjobban, de egy egyszerű copfot is gyorsan feldob.

A hosszúkás hajcsatok is visszatértek. Fogd hátra a hajad felső részét, és rögzítsd ezzel a csinos kiegészítővel, vagy tűzd vele az egyik oldalra a tincseidet.

A vastag, fekete hajpánttal sportosan nőies hatást érhetsz el, akár összekötött, akár lógó hajhoz veszed fel. Kaia Gerbernek és Kim Kardashiannak is szuperül áll.

A hullámcsatok mostantól ismét annál divatosabbak, minél feltűnőbbek. Tűzz sokat egymás mellé, de az is extra trendi lesz, ha mondjuk csillagformát vagy más alakzatokat raksz ki belőlük.

A strasszkövekkel díszített csatokért is mindenki rajongott a ’90-es években. Ez idén sem lesz másképp, hiszen ismét meghódították a kifutókat. Tűzd el velük oldalt a tincseidet, és már kész is az elegáns, nőies frizura.

Forrás: https://femina.hu/

Hozzászólás írása