FLYSTYLE

A bőrhibák eltüntetéseinek letaszíthatatlan királyai

Kityó
Írta Kityó

Már rengeteg cikkben említve lett ez a termék, hiszen osztatlan sikert arat, amióta betört a drogériák polcaira.  Rengeteget beszélt róla mindenki és ez a mai napig  így van, ugyanis a Catrice újabbnál újabb változataival rukkol elő. A nagy sikert megragadva, megjelent a folyékony változata és kétféle palettája . Ám most ezeken is tovább lépve nem csak bőrszínben találkozhtaunk vele, hiszen az alap három bőrkiegyenlítő színből is beszerezhetünk egy camouflage darabot.

Korrektor a hibátlan bőrért

Három színben kapható. Krémes és rendkívül tartós korrektorral van dolgunk. A világosabb bőrűeknek tökéletes árnyalat: 010 ivory, középárnyalat: 020 light baige és a legsötétebb: 025 rosy sand. A fedése szerintem tökéletes, és krémes textúrájának köszönhetően könnyen eldolgozható. Sokáig elég, hiszen nem kell sokat felvinni a bőrre.

Zöld korrektor a piros bőrhibák ellen

Ugyebár néhanapján találkozhatunk makacsabb bőrhibával az arcunkor, amikor a sima korrektor már nem biztosít elegendő fedést. Erre tökéletes megoldást nyújt a zöld korrektor. A pirosság semlegesítésében segít, ezzel egységesítve az arcbőrt, előkészítve az alapozó, vagy a rá kerülő korrektort.

Szem alatti karikák?

A szem allatti területen vékonyabb a bőr, így a hajszálerek is jobban átütnek a bőrön, ez is hozzájárul a karikákhoz. Ezt remekül tudjuk ellensúlyozni egy lazacos, barackos árnyalattal, így sokkal halványabban fognak mutatkozni és nem lesz olyan sötét az a terület.

Összegezve:
  • Ár-érték arányban nagyon kedvező (1000.-ft).
  • Krémes állagú, ezáltal könnyű vele dolgozni.
  • Közepes -magas fedésű.
  • Folyékony és camouflage kiszerelésben is kapható.
  • Sokáig elég.
  • Könnyen beszerezhető

Hozzászólás írása