INTERJÚK NIGHTSHIFT

A „Coro family”, már branddé nőtte ki magát az idők folyamán! – Robert Noise & Ploughman

Írta Fly Nagy

Robert Noise neve nem ismeretlen, mindazoknak, akik őrületes techno rajongók, a 15. Coronita születésnap alkalmával ő és Ploughman párban fogják játszania a legütősebb zenéket, amiket szerettek. Ezen alkalomból sikerült elcsípnünk, s kicsit kifaggatni az eltelt évekről, s a Corohoz köthető élményeiről.

Immáron 15. születésnapját ünnepli a Coronita, az elmúlt évek során mit emelnél ki igazán, mely élmény a legkedvesebb számodra?

Természetesen a Hajógyári-szigeten töltött rezidenciám a Coro Café volt, az itt töltött idők a legkedvesebb emlékek számomra. A napokban nosztalgiából meg is látogattuk a szigetet néhány kép erejéig, na és persze nem elfeledkezve az ottani kollégákról és a barátokról.

Az eltelt évek tekintetében milyen szinten változott a zenei stílusod az elejéhez képest?

Nagyon sokat változott, mostanában új művésznévvel, Alert Minds, technot játszom, ez egy teljesen új formáció. Hál istennek egy igen nívós kiadónál fogunk megjelenni a Phobiq-nal, ez a kiadója a Sasa Carassi-nak is. Mindeközben folyamatosan tevékenykedünk a Stick Records-nál is, neki is sok mindent köszönhetünk. Viszont, ami az április 22-ét illeti, ezen az estén a régi Robert Noise & Ploughman stílus fog előtérbe kerülni.

Robert Noise & Ploughman – Insomnia

Szerinted miért szeret/szeretett a közönség a Coronitába járni?

Régen, ahogy sokak emlegették, ez egy nagy család volt, amit úgy neveztek, hogy a „Coro family”, ez már branddé nőtte ki magát az idők folyamán, nincs olyan fiatal, aki nem halott volna róla. S, hogy mi a titka, nem tagadhatom jó hangulat, ügyes lemezlovasok, akik tudják, mi kell a közönségnek.

Az első évek és napjaink között milyen mértékben érzel változást akár zeneileg, akár közönség szinten?

A sziget zárása óta, sajnos nem vagyok már a team tagja, így nem tudok összehasonlítást mondani neked, milyen volt a közönség akkor és most.

Miért várod leginkább az április 22-ei Coronita születésnapi bulit?

Jó lesz ismét átélni azt az érzést, amit a Coro közönségtől kaptam annak idején, találkozni a régi kollégákkal, barátokkal és szétszedni a házat, mi azon leszünk Ploughman-nal. 🙂

Ráadásul holnap, azaz április 21-én 19 órától live lesz Facebook oldalunkon!

Esemény:

Coronita 15 éves születésnapi parti a Coronita Allstar csapatával

Hozzászólás írása