INTERJÚK NIGHTSHIFT

A magyarok hajlamosak a vad és szabad bulizásra, de ugyanakkor nyugisak is!

Grasshopper

Oliver Koletzki, a világszerte ismert német DJ/producer indítja be a Budapest Calling 2016/17 AW klubszezonját és a legfrissebb elektronikus zenei hangzásvilágot hozza el nekünk a műfaj fővárosából, Berlinből. Oliver már 28 éve van zenei pályán, 5 saját albumot adott ki és megalapította a híres berlini Stil vor Talent zenei kiadót és ügynökséget. A Stil Vor Talent név egyet jelent a kiváló zenészekkel, kristálytiszta minőséggel, letisztult és egyedi hangzással. Az erős basszusok, lüktető dallamok és a könnyed vokál az előremutató berlini brand védjegyei.

A szombati buli kapcsán kérdezősködtünk egy kicsit az éppen nyaraló Olivertől, aki már nagyon várja budapesti show-ját!

Flyerz Nightshift: Alig két hete jelentetted be, hogy most pihensz egy kicsit, de máris nyitod az újabb szezont. Sikerült kipihenned a nyári fesztiváldömpinget?

Oliver Koletzki: Köszönöm kérdésed, igazán kipihent vagyok. Jelenleg éppen Horvátországban nyaralok a legjobb barátaimmal, az időjárás nagyszerű, hip-hopot hallgatunk a medence mellett, és éppen most tettem fel egy adag Cevapcici-t a grillre. De természetesen nagyon várom már, hogy beinduljon a klubszezon!

Flyerz Nightshift: Október 1-jén Budapesten játszol. Ez nem az első alkalom lesz, hogy Magyarországon jársz, mit szeretsz a legjobban a magyar közönségben?

Oliver Koletzki: Imádok Magyarországon játszani, a közönség mindig nyitott az általam pakolt zenékre. Hajlamosak a vad és szabad bulizásra, de ugyanakkor nagyon nyugisak is!

Flyerz Nightshift: Zeneileg mely irányba halad jelenleg a Stil vor Talent? Techhouse, house vagy még több techno?

Oliver Koletzki: Nem szeretünk kategorizálni, akár irányzatról, akár műfajról esik szó, a lényeg mindig is a minőségi zenéken volt. Nem fontos, hogy az techno, house, tech house, vagy bármilyen elektronikus zene – amíg a track lebilincselő és különleges, érdekel minket!

Flyerz Nightshift: Mivel készülsz a budapesti gigedre?

Oliver Koletzki: Jó zenékkel egy kipihent Oliver Koletzkitől.

Flyerz Nightshift: Melyik volt idén a kedvenc “fesztiválzenéd”?

Oliver Koletzki: Reinier Zonneveld – Abstinence. Reinier éppen most adta ki a bemutatkozó albumát, a ‘Megacity Servant’-et a Stil vor Talentnél. Feltétlenül ajánlom mindenkinek, nagyon kapós!

Flyerz Nightshift: Minden eddiginél nagyobb az érdeklődés a szombati fellépésed iránt, mit üzensz a magyar rajongóknak?

Oliver Koletzki: Tényleg? De jó, nagyon izgatott vagyok én is! Minden amit mondhatok: gyertek korán, maradjatok sokáig és közben mehet a megőrülés!

A Budapest Calling szervezőcsapat fejével, Debre Zoltánnal készített interjúnkat itt olvashatjátok!

akvarium_oliver_koletzki

Oliver Koletzki ■ Akvárium Klub / NagyHall ■ by Bp Calling ►10/01

Kérjük az öveket kapcsoljátok be és készüljetek fel egy utazásra az elektronikus zene legmélyebb bugyraiba, Budapest underground központjában, az Akváriumban!

nightshiftA Flyerz Magazin is jelen lesz az Akvárium Klubban a Flyerz Nightshifttel!

Élő közvetítéssel jelentkezünk az éjszaka folyamán, ahol betekintést engedünk a színfalak mögé, megszólítjuk a szervezőket, a DJ-ket és a résztvevőket is, hogy egy kicsit kerekebb képek kapjatok az éjszaka csillogásából.

Keressétek a helyszínen a Flyerzt a meglepetésekért és bulizzatok velünk az éjszakai műszak alatt!

■ LINE UP:
Oliver Koletzki (Stil vor Talent – GER)
Dandy aka Peter Makto
Alive
Indigo Theory (live)

■ JEGYEK:
Early Bird: 2.990 HUF (ELFOGYOTT!)
Elővétel I : 3.490 HUF
Elővétel II / Helyszín: 3.990 HUF
VIP: 6.990 HUF (limitált)

Online jegyelővétel a One Ticket rendszerében
Offline jegyek: Bp Shop Westend, BP Shop

VIP Jegy tartalmazza:
– Soron kívüli beléptetés
– VIP karzat
– Külön italpult
– VIP mosdók
– Elkülönített dohányzó

 

Az eredeti interjú angol nyelven itt olvasható:

Flyerz Nightshift: It was only some weeks ago when you announced on you FB that the festival season was finished and you were going on holiday but soon you will be playing again and open the next one. Have you managed to relax a bit?

Oliver Koletzki: I am very relaxed indeed, thank you. I’m in Croatia with my best friends right now, the weather is great, we’re listening to hip hop by the pool and just put some Cevapcici on the BBQ. Now I’m looking forward to the club season starting, of course.

Flyerz Nightshift: On the 1st October you are playing in Budapest again. It isn’t your first time in Hungary, what do you like the most about the Hungarian audience?

Oliver Koletzki: I always love playing in Hungary, as the crowd is usually very open-minded regarding the music I choose to play, and they tend to party wild and free but are very chilled at the same time!

Flyerz Nightshift: In which directions is the SVT label developing recently in terms of music? Techhouse, house or more techno music?

Oliver Koletzki: We don’t like to define a specific direction or genre, the focus is and has always been on good quality music. Whether it’s techno, house, tech house, electronic doesn’t matter – as long as a track is gripping and special, we are interested.

Flyerz Nightshift: What could we expect from you at the gig in the Akvárium?

Oliver Koletzki: Good music from a relaxed Oliver Koletzki.

Flyerz Nightshift: What was your favorite „festival track” this year?

Oliver Koletzki: Reinier Zonneveld – Abstinence. Reinier just released his debut album ‘Megacity Servant’ on SVT. Check him out, he’s definitely one to watch!

Flyerz Nightshift: The interest for your event in Budapest this Saturday is huge, bigger than ever! Do you message something for your hungarian fans?

Oliver Koletzki: Really? Wow, that gets me very excited! All I have to say is: come early, stay late, go crazy in-between.

Hozzászólás írása