INTERJÚK NIGHTSHIFT

“A Speed közönsége: legendás… a mai napig nem öregszünk!”

Grasshopper

“Egy nyári napon kezdődött minden 1995-ben. Kühl Tomi felhívott, hogy nyitna egy új klub Szigetszentmiklóson és meg kellene néznünk. Rám és a DJ Levire gondolt, hogy csináljuk meg együtt a boltot, melyet CLUB SPEED-nek neveztek el. A hely tökéletesen nézett ki, jó volt a design, korszerű hang- és fénytechnika volt beszerelve mégis egy kicsit féltünk, hogy túl nagy és az emberek nem fognak kijönni Szigetszentmiklósra, ahol teljesen új, modern elektronikus tánczenét akartunk játszani. Aztán eljött a nyitóbuli: 1995. szeptember 15. péntek a VIP majd 16. szombat a publikus nyitóbuli. Mi sem hittük a szemünknek, mert szombaton kb. 5-6 ezer ember tolongott, a szerencsésebbek a klubban, a többiek a klub előtt várva a bebocsátást.” – emlékszik vissza DJ Junior az immár 21 évvel ezelőtt történt eseményekre, melyek sokak életében jelentették egy korszak kezdetét. Kicsit tovább faggattuk még a Speed legendás korszakáról, hiszen az egykori rezidensek december 28-án Speed Classic bulit rendeznek a Play-ben.

2-ev

Flyerz: Mi volt számodra a legemlékezetesebb pillanat a Speed életében?

DJ Junior: Ha erről kérdeznek, mindig azt válaszolom: egy nagy utazás volt, minden pillanata élvezetes és feledhetetlen, annyi boldog ember, akik hétről-hétre csak a zenei élményért jöttek el a Speedbe! Konkrétan könyvet tudnék írni róla, annyi megismételhetetlen történet van az emlékeim között.

FZ: Hogyan jellemeznéd egy rövid mondattal a Speed egykori közönségét?

J: A Speed közönsége: legendás… a mai napig nem öregszünk!

FZ: Mi volt a három legnagyobb Speed-himnusz?

J: Hármat nehéz mondani, mert nagyon sok kedvenc volt anno Szigetszentmiklóson, de pl. Natural Born Grooves: Universal Love, Tom Wilson: Techno Cat, Dj Hooligan: I want you… de még tudnám sorolni…

FZ: Melyik számmal fogod kezdeni a szettedet szerdán?

J: Mint mindig, anno a Speedben és a szülinapi bulikon is, csak egy zene lehet a kezdő dal: Armand Van Helden – Break da 80’s (Ok Party People in the House)

 

FZ: Mit üzensz azoknak, akik veletek együtt készülődnek a szerdai bulira?

J: Aki járt egyszer is életében a Club Speedben az tudja mire számíthat, aki nem, az próbálja ki az érzést, mert pont ugyanolyan lesz, mint 21 éve minden héten Szigetszentmiklóson. Ott lesz Clark, Jutasi, Schulz, Kühl és én is… Eredeti DJ-k, eredeti zenék!

speed-classic-party-play

Club Speed Classic – Dec. 28. Budapest Club Play

DJ-k: Dj Junior, Kühl, Dan Von Schulz, Jutasi, Clark

Belépő ára:
Elővételben: 2000 HUF, helyszínen: 2500 HUF
V.I.P. elővételben: 4500 HUF, helyszínen: 5000 HUF

Jegyelővétel:
Figaró Studio (Bp. V. Sas utca 5.) nyitvatartási időben (07.00-21.00) a recepción

Online:
residentadvisor.net
oneticket.hu

Club Play
1113 Budapest, Daróczi út 2.

 

Hozzászólás írása