FLYSTYLE SZÉPSÉG

A tél körömtrendjei

A téli körömtrendek követik az ősszel oly sokat használt színeket és motívumokat. Télen a körömdivatra nagy hatással vannak az ünnepek, például a karácsony és a szilveszter is, hiszen rengeteg ábra kapcsolódik egy-egy ünnephez (koponya, csillagok, karácsonyi jelképek), így a szívesen használt minták közé sorolhatjuk őket. Ám ha ezeket az ünnepi kliséket és tipikus dolgokat félretesszük, egy nagyon színes paletta áll rendelkezésünkre a trendi köröm eléréséhez.

A szokásos natúr

Bár a natúr szín szinte minden évszak oszlopos tagjaként köszön vissza, mégis kihagyhatatlan a listáról. Mindenkinek jól áll és néhány aprósággal – mint például egy csillámos fedőlakk vagy néhány kövecske – megbolondíthatjuk, ezzel  feldobva manikűrünket.

Téli bolondozás

Az ilyen fajta lakkozások főleg a melegebb időszakok kedvencei színes lakokkal elkészítve, de ha nem bírunk elszakadni tőlük, a téli színek alkalmazásával máris szezonálisabbá varázsolhatjuk az eredményt. Használjunk bordó, vörös, vagy arany árnyalatokat! Tökéletes lehet akár karácsonyra, de csillámmal szilveszteri manikűr is varázsolható belőle.

A mindig tökéletes vörös

Ez is egy “joker szín”: minden évszakban nyerő, hiszen mindenkinek jól áll. Többféle árnyalatban is megtalálható, igyekezzünk a “színeink” alapján választani. Némelyik a narancssárgába megy át, némelyik inkább a lilába. Vásárlásnál ajánlott a bőrtónushoz igazodva választani a lakk színét.

Hozzászólás írása