LifeTECH

Acer Leap Ware okosóra

Az Acer Leap Ware fitness okosóra csillogó rozsdamentes acél óraszíjat kapott, egyszerű és egyben minimalista dizájnnal. Az eszköz mindennapos használatra lett tervezve, és teljeskörű támogatást nyújt fitness- és wellness téren. MediaTek MT2523 lapkakészlettel lett felvértezve az okos-eszköz, ehhez egy MT2511 bio-sensing lapka is társul – a Leap Ware okosóra pontos fitness monitorozó alkalmazásokkal és kiegészítőkkel lett felvértezve, a pontosság pedig a számos szenzornak és magának a fejlett algoritmusnak köszönhető. Az eszköz monitorozza a szívritmust, állóképességet, stressz- és fáradtság szinteket, és figyeli az ultraibolya-sugárzást is. Mindehhez 3-5 napos akkumulátor üzemidő is társul, ami azt jelenti, hogy a felhasználók nem maradnak le egyetlen fontos eseményről vagy információról sem.

A stílusos élet minden területén helyt áll
Alapvetően a tartósság volt az elsődleges szempont, amikor a Leap Ware-t tervezték. A 42 mm átmérőjű kijelző Corning Gorilla Glass SR+-t kapott, magas szintű karcolódásvédelemmel.

Az Acer Leap Ware IPX7 vízállósággal rendelkezik, és simán elbír a váratlan, szakadó esővel is. Fentiek mellett tartalmaz beépített LED zseblámpa funkciót is, mely kigyullad, ha megnyomjuk a megfelelő gombot. Ez akkor lehet nagyszerű, ha például ki kell nyitnunk a bejárati ajtónkat késő éjszaka, de egy remek biztonsági eszköz akkor is, ha már besötétedett, és úgy futnánk éppen. A Leap Ware okoseszközök két színárnyalatban, Navy Blue és Light Brown verzióban érhetők el.

Az Acer Leap Ware okosóra egyszerűen párosítható össze Android vagy iOS rendszerű okostelefonokkal a LiquidLife applikáció segítségével. A felhasználók nyomon követhetik a hívásokat és az SMS-eket, használhatják a telefon nagy érintőképernyőjét irányítópultként, analizálva az adatokat, amelyeket a Leap Ware fejlett szenzorai gyűjtöttek. A Liquid Life applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználók napi fitness céljaikat kivitelezzék, így megmarad a motiváció minden egyes tevékenység esetében. Továbbá az edzéseket és a tevékenységet rögzíti az applikáció, így bármikor visszanézhető, hogyan történt a teljesítés.

Hozzájárulás a közösség egészségéhez
Ahogyan az korábban már be lett harangozva, az Acer 13 ezer speciális kivitelű Leap Ware okosórával támogatta a 2017-es Universiade Taipei játékokat, amely augusztusban kerül megrendezésre. Az eszközöket a sportolók, illetve a háttércsapat fogja használni.

Hozzászólás írása