INTERJÚK NIGHTSHIFT

“Amikor először lejátszottam a Welcome Coronitát sose felejtem el a közönség reakcióját” – Miamisoul

Írta Fly Nagy

Miamisoul már nagyon várja az atom jó Coro szülinapot, meg is kérdeztük hogyan készül a fergeteges bulira, honnan eredhet ennek a partinak a bombasikere. 🙂

A zenéhez köthető kapcsolata igen korán kezdődött, mondhatni már gyerekkorában. Produceri munkásságához már 2007-ben bontogatta szárnyait, akkoriban még csak tanulgatta a szakma rejtelmeit és fogásait. Évről, évre a tudást elsajátítva születtek meg saját zenéi, mint például a „Believe” c. dal, amit Gaga-val, az egyik leghíresebb magyar lemezlovas/producerrel készített el. Ez a közös szerzemény jelentett számára belépőt, az akkor még csak álmai helyére, a Hajógyári-szigetre! Itt kezdődött el az a karrier, amiért oly sokáig álmodott, s megváltoztatta életét.

1. Immáron 15. születésnapját ünnepli a Coronita, az elmúlt évek során mit emelnél ki igazán, mely élmény a legkedvesebb számodra?

Miamisoul: Nehéz lenne egyetlen egy élményt/emléket kiemelni. De talán hogy, eljutottunk külföldre is a Coronita színei alatt, s amikor először lejátszottam a „Welcome Coronitát” sose felejtem el a közönség reakcióját. 🙂

2. Az eltelt évek tekintetében milyen szinten változott a zenei stílusod az elejéhez képest?

Miamisoul: Ég és Föld! Ugye ezért is vagyunk többen DJ-k a reggeli after-eken nem lenne olyan sok színű, ha mind a 8-an ugyan azt a stílust képviselnénk, személy szerint az új dallamosabb techno világában találom meg önmagam. Így már a saját zenéket is főképpen ebben a stílusban írom.

3. Szerinted miért szeret/szeretett a közönség a Coronitába járni?

Miamisoul: A társaság a zene és a hely miatt! Volt egyfajta varázsa a szigeten lévő Coronitának, ez tagadhatatlan.

MiamiSoul and Gaga – Believe

https://www.youtube.com/watch?v=tjYAEz_x0ac

4. Az első évek és napjaink között milyen mértékben érzel változást akár zeneileg, akár közönség szinten?

Miamisoul: Sokan sokféle képen vélekednek a mostani és a régi after között. Mint közönség, mint zenei téren is teljesen megváltozott. Új hely, új közönség, új after zenék és új élmények!

5. Miért várod leginkább az április 22-ei Coronita születésnapi bulit?

Miamisoul: Ez kicsit olyan lesz mint a Szigetzáró, a régi és a jelenlegi DJk-kel együtt léphetünk fel egy estére, hogy a 15. éve fennálló Coronitát megünnepeljük! És persze nem kicsit vagyok izgatott, hogy a régi és a mai nagy sikerű After zenéket ötvözzük majd Goldsound kollégámmal és a többi Allstars DJ-vel 22-én!

Esemény:

Coronita 15 éves születésnapi parti a Coronita Allstar csapatával

Hozzászólás írása