Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionTrend & Beauty

Artra – az értékteremtő  profizmus

borítókép artra

Egy átlagos, konfekcionális cipővel szemben a munkavédelmi lábbeliknek esetenként extrém környezeti paraméterek mellett is teljesíteniük kell. Viselői a hűtőházaktól a lakatosüzemekig, a hőerőművektől az olajfúró platformokig bárhol dolgozhatnak. Az tehát, hogy milyen cipőben állják, gyalogolják végig a munkaidejüket, és látják el a munkakörükből adódó, sok esetben veszélyes feladatokat, különösen fontos az egészségük és biztonságuk szempontjából.

A munkavédelmi cipők, bakancsok, papucsok és szandálok nem csak az extrém külső terheléstől, hőtől, fagytól, átfúródástól, elektromos feszültségtől óvják a lábat. Miközben ellátják fő feladatukat, az általános egészségvédelem szempontjából is a maximumot kell nyújtaniuk, azaz:

  • óvni a lábboltozatot,
  • kímélni a gerincet,
  • támogatni az ízületeket.

Extrém terhelés mellett szinte törvényszerű, hogy a lábbeli amortizálódik, magától értetődő tehát a kérdés: létezik-e olyan védőlábbeli, amire egy év garanciát vállal a gyártója?

 

Forrás: munkavedelemplusz.hu

A válasz: igen!

Valahol Európában

A közép-európai munkavédelmi cipőgyártás prominens képviselője, a szlovákiai Artra, azzal teszi fel professzionális minőségű termékeire a koronát, hogy az általuk gyártott lábbelikre 1 év garanciát vállal. Az Artra vállalása a cégnek, a minőségi cipőgyártás iránti elkötelezettségének jelzője, valamint a lábbeli gyártás regionális hagyományai előtti tisztelgés.

Partizánske városát hazánkban Simonyként jegyezzük, amely a jelenlegi Trencsén körzet, a történelmi Bars vármegye részeként vált a mai Nyugat-Szlovákia egyik legmeghatározóbb területévé, már ami a cipőgyártást illeti. Évente több mint 30 millió pár lábbeli készül itt. A város elmúlt 80 évében mondhatni hagyománnyá nőtt az iparág és ebből veszi ki a maga igen jelentős részét immár 25 éve, az 1991-ben alapított Artra.

A teljes termelési és logisztikai központ számára a kivételes földrajzi helyzet történelmi szempontból talán nem a legkedvezőbb, tekintettel a huszadik század zivataros éveire mind a politika, mind a gazdaság területén, de a tény, hogy a város szinte Európa szívében helyezkedik el, 80 év alatt a körülmények ellenére egy olyan, a kontinenst átszövő kereskedelmi és logisztikai kapcsolatrendszert teremtett, melyből az Artra rendkívüli okosan és körültekintően képes profitálni. Ez a kapcsolatrendszer teszi lehetővé azt az attitűdöt, amivel az Artra a munkavédelem közép-európai szegmensének meghatározó, vezető cégévé vált, vagyis a hihetetlenül gyors, alig 14 napos gyártási ciklust és az általuk gyártott lábbelikre vállalt 1 éves garanciát.

Forrás: munkavedelemplusz.hu

Az Artra Csapat

A vállalat célja nem csupán annyi, hogy eleget tegyen a funkcionális lábvédelemnek, de az intenzív kutatás-fejlesztés révén egyre magasabbra helyezi a mércét nemcsak Európa, de az egész világ számára.

És hogy mi jellemzi leginkább az Artra márkát?

  • Intenzív kutatás és fejlesztés.
  • Innovatív anyagok és technológiák bevezetése a termelési folyamatokba.
  • Magas minőségi előírásoknak való megfelelés.
  • Magas munkabiztonsági és munkavégzési paraméterek.
  • Kivételes kényelem.
  • Modern formatervezés.

200 elhivatott, a maga szakterületén profi szakember formál kézzel fogható valóságot az impozáns szavakból, és teremti meg a munkavállalók, dolgozók és a cipők hétköznapi viselői számára azt a biztonságot és kényelmet, ami egy munkavédelmi lábbelitől maximálisan elvárható. Az, hogy az Artra egy teljes évnyi garanciát vállal az általa gyártott munkavédelmi lábbelikre az elhivatottság és büszkeség mögött álló profizmusnak köszönhető.


Forrás: munkavedelemplusz.hu

Az Artra saját hitvallása szerint, az emberi civilizáció létének és fejlődésének lényege az értékteremtés, melynek csupán eszköze a munka, eredője azonban az ember. Az ember pedig akkor képes kihozni magából a maximumot, ha kényelmes, védett, biztonságos körülmények között dolgozhat. Éppen ezért különösen fontos a cég számára, hogy tiszteletben tartsák a munkahelyi méltósághoz, biztonsághoz, kényelemhez és esztétikához való jogot, és mindezt természetesen biztosítják saját dolgozóik számára is.

Minden kategória elérhető közelségben

Amikor munkavédelmi lábbelire gondolunk, a nehéz fizikai munkát végzők jutnak eszünkbe. Nem is állunk messze az igazságtól, ugyanakkor a biztonság és kényelem, mint szükséglet, sokkal tágabb halmazban érvényesül. Az Artra munkavédelmi és biztonsági lábbeliket éppúgy gyárt a nehézipari dolgozók számára, mint a gazdálkodók, a rendőrség, az éttermi, élelmiszeripari és egészségügyi dolgozók számára, és arra is gondot fordít, hogy a lábbelik hétköznapi és túraviseletként is tökéletesen megállják a helyüket.

A piaci lefedettség, a 120 000 párnyi raktárkészlet, a 14 napos gyártási ciklus mind egy-egy fogaskerék az Artra óraműszerűen pontos gépezetében. E fogaskerekek együttműködésének köszönhető, hogy a cég nemcsak a kutatás-fejlesztés, tervezés és a gyártási folyamatok, de a szállítás területén is a logisztika csúcsán teljesít.

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..