LifeTECH

Az Acer Chormebook 15 teljesen alumínium házba költözött

Az Acer új modellt mutatott be, ami egy olyan Chromebook, amely egyedülállóan 15.6 col képátlós kijelzővel rendelkezik, stílusos alumínium dizájnnal, hosszú, akár 12 órás akkumulátor-üzemidővel.

Mindezeken felül nagy, fullHD IPS kijelzőt kapott, amely érintőpaneles és hagyományos konfigurációban is elérhető. Az új Acer Chromebook 15 masszív teljesítményt és akár 12 óra akkumulátor üzemidőt garantál. A Chromebook 15 Android app támogatással is rendelkezik (Google Play), tehát a vásárlók több, mint 2 millió alkalmazáshoz férhetnek hozzá a teljes élményfaktor érdekében.

A nagy kijelzőhöz terjedelmes méretű és magas hangminőségű hangszórók tartoznak. A billentyűzet és a nagy érintőpad komfortos használatot biztosítanak, így kezünket szinte bármilyen pozícióban elhelyezhetjük a gépen.

A HD webkamera 88 fokos betekintési szöggel és kiváló képminőségével élvezhető videohívásokat bonyolíthatunk le, legyünk akár otthon, vagy munkahelyünkön. Mindezeken felül az audió és a videóélmény tiszta, zajmentes és telt, köszönhetően a dinamikus képfeldolgozásnak, valamint a beépített mikrofonnak is. Az új Acer Chromebook 15 iparág-vezető akkumulátor üzemidővel, akár 12 órán keresztül is használható. Így egy teljes iskolai- vagy munkanapon keresztül is használható. A ventilátor-nélküli kialakításnak köszönhetően csendes működést biztosít, így a nyilvános helyeken, ahol nagyobb a csend (pl. könyvtárak, hálószoba, stb.) tökéletesen használható. A legújabb dual-core Intel Celeron és quad-core Intel Pentium processzorok a megfelelő teljesítményt nyújtják az applikációkhoz, illetve a böngészéshez. A termékek 32, vagy 64 GB eMMC tárhellyel rendelkeznek, a memória mérete pedig 4 GB, vagy 8 GB is lehet.

Az Acer Chromebook 15 gyors Intel Wireless AC (802.11ac) vezeték nélküli 2×2 MIMO technológiájú WiFi-vel a felhasználók a lehető leggyorsabb adattovábbítást kapják. Külső kijelzőz is csatlakoztathatunk rá a két USB 3.1 Gen 1 Type C porton keresztül. Az USB Type-C adapter természetesen az akkumulátort is tölti. Továbbá a felhasználók egyéb kiegészítőket is csatlakoztathatnak hozzá a Bluetooth 4.2-n keresztül, de rendelkezésre áll további két USB 3.0, egy HDMI port és egy jack csatlakozó is. Az SD kártyaolvasó támogatja a 128 GB kapacitású és SDXC szabványú kártyákat.

A Chromebook 15 új dizájnja alumínium fedlapot és ugyancsak alumínium csukótámaszt kapott, ezzel biztosítva a stílusos, modern dizájn és a komfortos használat ötvözetét. A termék vékonyabb és könnyebb, mint az előző generációs modellek. A Chromebook 15 háttér-világítással rendelkező billentyűzetet kapott. Súlya 1.72 kilogramm, a méretei pedig 378x256x18.9 milliméter.

Hozzászólás írása