FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN SZÉPSÉG

Az egészséged egy befektetés nem egy kiadás 3. rész

Erka
Írta Erka

A csoki az édes bűnbeesés. Azaz, édes bűnbeesés volt mostanáig. Hihetetlen, ha azt mondják neked, hogy egyél csokit, és lefogysz tőle, sőt, még egészséges is leszel?

A jó minőségű csokoládé nem az ellenségünk!

Jót tesz a szívnek és a vérkeringésnek. Segít visszaállítani az erek rugalmasságát, és megakadályozza, hogy a vérsejtek a véredények falához tapadjanak, az artériák eltömődését segít megelőzni. Csökkenti a szélütés kialakulásának esélyét. Csökkenti a koleszterinszintet, a kakaófogyasztás a vizsgálatok szerint csökkenti a „rossz” koleszterin (LDL) szintjét, valamint növeli a „jó” koleszterin (HDL) előfordulását a szervezetben, amely így visszafogja a szív- és érrendszeri betegségek kialakulásának esélyét.
A csokoládéban fellelhető flavonolok megvédhetik a bőrt a Nap károsító hatásaival szemben (azért mindenképpen használjunk továbbra is napkrémet!).

Jó az anyának és a babának, a csoki csillapítja a stresszt a várandós hölgyek körében, és az ilyen anyukák gyerekei többet mosolyogtak, mint a csokoládéval nem élő társaik utódai.

Kedvezően hat az agyműködésre.  A flavanolok bizonyos sejtések szerint az idősebb emberek memóriazavarait enyhíthetik, továbbá az étcsokoládé gyulladáscsökkentő hatása az agyrázkódáshoz hasonló sérülések kezelésében is az orvosok segítségére lehet.

A csokitól jobb lesz a közérzetünk. A csokoládé feniletilamint tartalmaz (PEA); ezt a vegyületet például szerelembe esés folyamán szokta még előállítani a gondolkodásért felelős szervünk. A PEA az agyunkat endorfintermelésre sarkallja, amely fehérjék boldogságunk kiteljesítésében nyújtanak segédkezet szervezetünknek.

A Huminsavas csokoládék megalkotása az utóbbi évek egyik legnagyobb ötlete volt. A csokoládé és a hatóanyag igazi nyerő párost alkotnak, mert mindenki számára elérhetővé és fogyaszthatóvá tette a magyar föld természeti kincsét, a Huminsavat.

A csokoládéhoz érzékeny szálak fűzik az emberek többségét, azonban fogyasztásakor sokan már az első kockánál arra gondolnak, hogy túlsúlyra fognak szert tenni miatta. Ezt a bűntudatot vették ki a Huminsavas csokoládékból a megalkotói. Végre lelkiismeret furdalás nélkül csokizhatunk, mert nincs benne cukor, és semmilyen káros, vagy allergén anyag, így bármennyit ehetünk belőle. Huminsav tartalmánál fogva ellátja szervezetünket a szükséges ásványi anyagokkal, támogatja a méregtelenítést és a fogyókúrát. Hatékonyan véd a korai öregedés ellen, magas antioxidáns tartalma a szabad-gyökök semlegesítésében segít.

Hiába vág bele valaki a fogyókúrába, amíg a szervezete tele van raktározott méreganyagokkal. Sejt szinten teljesen logikus is, hogy először lökje ki a méregtelenítő kapszula a méreganyagokat melyek élelmiszerrel, szmogos levegő… kerül a szervezetbe. A csokival egy időben méregtelenítő kapszula és béltisztítás elengedhetetlen.
Ezek hatására elmúlik a migrénes fejfájás. A fej raktározza ugyanis a legtöbb nehézfémet. Ezt a kapszula szépen kitisztítja a szervezetből.
Soha többe fájdalomcsillapító, amik csak a fájdalom érzetet iktatja ki, de a valódi problémát nem orvosolják.
Szerves formában tartalmazza az összes ásványi anyagot és nyomelemet a kapszula, melynek a szervezetre nap mint nap szüksége van. Ahhoz, hogy a vitaminok a legjobban fel tudjanak szívódni, először a szervezetet kell megtisztítani a mérgező anyagoktól.

Ha szeretnél többet is megtudni erről gyere el a következő eseményre

http://dreammediabudapest.com/hu/

HLBS | hlbs.dosakinga@gmail.com

Telefonszám: +36 30 457 5191

Hozzászólás írása