LifeTECH

Az esport az sport? Insomnia59 érdekességek Thermaltake módra

Igen. Az esport mára már ugyanolyan sporttá nőtte ki magát, mint bármelyik más “igazi” sportágak (ezért biztosan páran meg akarnak majd kövezni…). A csapatokat egyre többen támogatják és súlyos pénzek fordulnak meg.  A Thermaltake talán az egyik legrégebbi résztvevője az esportnak, alapítása óta erre hegyezi ki termékei.

Legutóbb Birminghamben rendezték meg az Egyesült Királyság legnagyobb esport eseményét az Insomnia59-et, melyen iszonyatosan sokan vettek részt. A Thermaltake és almárkája a Tt eSPORTS egy komplett referencia standdal vonult ki. Természetesen számos érdekességet vittek, ami nem feltétlenül csak a gépek szerelmeseinek tetszhet.

gaming-with-tt-esports-gaming-gear

Számunkra talán az egyik legérdekesebb konstrukció, mely akár a lakás dísze is lehet, az a Tower 900 E-ATX számítógépház. Ha elsőre megnézzük, valljuk be, hogy nem egy klasszikus gép jut róla eszünkbe, hanem inkább egy akvárium.

master-piece-of-art-made-by-admodz_2

Ugyancsak hasznos kiegészítő lehet az ujjlenyomat-olvasóval ellátott egér, melynek szoftvere a Windows-ba történő bejelentkezést és a különböző weboldalainkhoz történő hozzáférést is támogatja. Kifejezetten kézreállónak is tűnik.

tt-esports-black-fp-security-gaming-mouse

Ha valóban azt szeretnénk elérni, hogy a gépünket senki ne ismerje fel, de valamit nagyon lásson, a Core P5 ház kifejezetten ezt a célt szolgálja. Sőt! Falra szerelhető!? Sohasem gondoltam volna, hogy látok egy házat, amit falra lehet szerelni, de ez is megszületett. A fő előnye azonban mégsem ez. A 3D nyomtatás fejlődésével és annak árának csökkenésével megnyílt az út lassan minden felhasználó előtt, hogy saját 3D-s tárgyakat tervezzen. Nos, a Thermaltake ezt könnyíti meg, ehhez a házához ugyanis hihetetlenül sok 3D-s kiegészítőt tett elérhetővé, melyet bárki kinyomtathat saját magának, majd beépítheti azt.

thermaltake-core-p5-atx-wall-mount-chassis

Hozzászólás írása