Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionSPORTTrend & Beauty

Az igazi mumus: alhasi zsírpárnák

Daganatos_betegseget_okozhat_a_hasunkon_levo_zsirparna_16_9
A hájas pocak nem csak zavaró, de az egyik legnehezebben eltüntethető zsírpárna. A belső szervek között formálódik, mélyen a hasüregben, krónikus gyulladást okozva és növelve a cukorbetegség és szívbetegségek kockázatát. Az alhasi elhízást nagyrészt az ülő életmód és a magas zsír- és cukortartalmú ételek fogyasztása okozza. A genetika, a testfelépítés és a kor szintén nagyban meghatározza a felhalmozódás formáját a testben.

Az elhízásnak alapvetően két formája különböztethető meg, a hasi (alma) és a csípőtáji (körte) típus. Abban az esetben, ha férfiaknál 90, nőknél 80 centiméter feletti haskörfogat értéket mérünk, akkor hasi típusú elhízással van dolgunk. A fölös zsírréteg pedig számos betegség kialakulásának kedvez. Hasi típusú elhízás – Megelőzés és fogyókúra Fontos lenne mindennap legalább egyetlen órát mozgással tölteni. A legújabb amerikai állásfoglalás szerint heti 5×30 perc közepes, vagy heti 4×20 perc magas intenzitású testmozgásra van szükségünk a betegségek – így a hasi típusú elhízás – megelőzése végett. A már kialakult súlytöbblettől nem lehet gyorsan megszabadulni, tudniillik a hirtelen leadott kilók néhány hét, hónap alatt duplán visszarakódnak. Ennek érdekében hetente fél-egy kilónál nem célszerű többet leadni.

Amennyiben látványos változást szeretnénk, az edzést egészítsük ki lökéshullám terápiával. A készülék stimulálja a bőr alatti szöveteket, javítja a vérkeringést, és beindítja a szövetek regeneráló folyamatait.

Az Endo Plus Service Kft legújabb családtagja a www.terapiashop.hu, mely az otthoni terápiás készülékeink számára kialakított webshop. Magyarországon, egyedülálló módon már azoknak is segítséget nyújtanak, akik az otthoni gyógyulást választják, akár kényelmi funkció miatt, akár azért, mert sérülésük vagy betegségük nem teszi lehetővé a folyamatos mászkálást.

FLEXIBILIS ENDOSZKÓPOK SZERVIZELÉSE – ORVOSI ANYAGOK KERESKEDELME – LÖKÉSHULLÁM TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – FÁJDALOMTERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK ÉRTÉKESÍTÉSE – OTTHONI TERÁPIÁS KÉSZÜLÉKEK WEBÁRUHÁZA – HASZNÁLT ORVOSI ESZKÖZÖK ÉRTÉKESÍTÉSE

TERAPIASHOP.HU

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..