GASZTRO

Az ínyencek törzshelye

A 17. kerület szívében rátaláltunk arra a boldogságra, amit csak valódi gasztronómiai élmény nyújthat. Mennyei illatok, ínycsiklandó ízek és olyan mámorító jóllakottság jutalmazza a vendégeket a Pöröly utcánál, amit minimum egyszer mindenkinek át kell élni.

Minden ízlésnek megfelelő, széles választékkal vár bennünket a Pöröly Étterem, ahol klasszikus kedvenceink mellett esélyt adhatunk az újdonságoknak is, és beleharaphatunk az élményekbe.

Nincs jobb annál, mint a hét bármely napján megengedni magunknak azt a kis bujaságot, amit fejedelmi lakmározásnak hívnak. Kiszakadva a munka és a hétköznapok börtönéből mindenki megérdemli, hogy megkóstolhassa a Pöröly Étterem napi menüjét, mely ötvözve a hagyományos ízeket az újragondolt különlegességekkel teremt egyedi, szabad és kellemes ízvilágot. A bőséges és kedvező áron kínált adagok messze távol vannak a megszokott vendéglátós porcióktól, így itt biztosan jól lakhatnak a nagyobb étkűek is.

A könnyen megközelíthető hely egyébként az igazi városi nyüzsgéstől távol, a kertváros szívében vár, kiszakítva ezzel a zsongásból, és tavasszal akár ellazítva a hangulatos teraszon egy jó ebéd mellett. Pár percre az M0 körgyűrűtől, akár autóval is egyszerűen útba ejtheted a Pörölyt, ha megéheztél, vagy csak egy kicsit elcsábulnál mielőtt hosszú útra indulsz.

Az akadálymentesített hely kerekesszékesek számára és a babakocsit kísérő éhes kismamáknak is könnyedén megközelíthető.

A környék számos programlehetősége mellett a Pöröly is kedveskedik látogatóinak némi extrával. Havonta egyszer fergeteges kültéri malacsütést szerveznek, hogy még nagyobb élményt nyújtsanak az étterem kedvelőinek.

Az ízek mellett a Pörölyért kiált a széles kínálat, a kedves és segítőkész személyzet, a minőségi kiszolgálás, a stílusos és elegáns enteriőr, valamint az a kedves, megfoghatatlan atmoszféra, ami körüllengi ezt a falatnyi kis mennyországot.

Vége tehát hétköznap a gyorsfagyasztott vackoknak, hétvégén pedig a piaci sorban állásnak és anya órákon át tartó robotolásának! Legyen szó egy átlagos ebédről, egy randiról vagy egy kisebb ünneplésről, irány a Pöröly Étterem, mely barátok, családok és bármilyen közösség első számú törzshelyének született!

Cím: 1171 Budapest, Pöröly utica 2. (Péceli út-Pöröly utica sarka)
Elérhetőség: +36 70 617 70 48, info@porolyetterem.hu

Hozzászólás írása