BUDAPEST Kiemelt MAGAZIN SPORT

B4 Fitness – A hosszú élet titka

Az út az egészséges élet felé a Dózsa György úton át vezet a 13. kerület nyüzsgésében a B4 Fitness konditermén és wellness központján keresztül. Találj rá a sport szeretetére, a mozgás örömére és az általuk minden napodat beragyogó jó hangulatra!

Már önmagában a stílusos környezet is feldob, ahogy belépsz ebbe a világba, ahol az atmoszférát egyszerűen csak úgy hívnánk: sportimádat. Ez a tisztaság és  igényesség jellemzi a fitness és a wellness részleget is.

1500 m2-en használhatjuk a leghatékonyabb, modern, Technogym gépeket, melyek úgy fejtik ki izomfejlesztő hatásukat, hogy kíméletesek az ízületekhez. Az egyéni mozgás mellett szervezett formában is edzhetünk, így elismert személyi edzők keze alatt fejlődhetünk és szakképzett testépítő oktatók instrukcióit követve növelhetjük izomtömegünket. Emellett a legjobb aerobic oktatók óráin a legkülönfélébb mozgásformák közül válogathatunk, többek közt az Alakformáló és Zsírégető edzések, Zumba, Piloxing, Deepwor/  Bodyart, Jóga, Kettlebell és megannyi más közül.

Edzés után pihenhetünk egyet a sószobában vagy az infra- és finn szaunák valamelyikében, sőt rágyúrhatunk a színünkre is a B4 Chocolate Brown Csokicsöves szoláriumában. Ha pedig egy jó kávéra vagy egy fehérje turmixra vágyunk, válogathatunk a bár minőségi kínálatából egy pihentető fotelben ülve.

Itt a város egyik, ha nem legjobb bérlet konstrukciói és ajánlatai közül válogathatunk. Áraikat és akcióikat úgy alakították ki, hogy minden igényt kielégítőek legyenek a kedvezőséget szem előtt tartva. A hagyományos fizetési módok mellett használhatjuk All You Can Move és Szép Kártyánkat is!

 

Cím: 1134 Budapest Dózsa György út 128-130.

Nyitva tartás: Hétfőtől Csütörtökig: 06:00 – 23:00 | Péntek: 06:00 – 22:00 | Pénteken és Szombaton: 08:00 – 22:00

Elérhetőség: +36 30 586 98 92

Web: www.b4fitness.hu

Hozzászólás írása