Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz SelectionTrend & Beauty

Barber Shop – a Duna Plázában!

31696380_214689492458057_7103124120803475456_n

2014-ben a Gellei testvérek úgy döntöttek, a klasszikus ausztrál-módi borbélykodásnak igenis van helye Magyarországon. Mára kiderült, hogy ez az elgondolás nem csak helyes, de nagyon sikeres is; ezt bizonyítja a legújabb és elegánsan impozáns Barber Shop megnyitása a Duna Plázában. És hogy mi kell, hogy megtapasztald a klasszikus profizmust? Az első és legfontosabb, hogy férfi legyél; ugyanis hölgyek a küszöböt csak jól megalapozott indokkal léphetik át.

Ezen kívül nem árt, ha elrugaszkodsz a megszokott hajszobrászati élményeidtől. Itt játszik a forró törölköző, a filmekben látott pengés borotválkozás és a leglazább hangulat, menő zenék, meccsek élőben és a welcome drink. Ez a Férfibarlang az első pillanatban meggyőzi majd a szakálladat, hogy ez a lehető legjobb hely a rendszeres ápolására! A stílust te választod, a megfelelő termékeket legjobb formád megtartásához pedig biztos kezű, barberkötényes srácok. Ja, és ezt nem lehet elég korán elkezdeni, úgyhogy mehet az apa-fia program is, amikor egymás mellett, egy időben sármosodhatnak a generációk.

Cím: Váci út 178., Budapest, XIII. kerület, Duna Plaza, 2. Emelet (a mozi és a parkolóház között)
Nyitva tartás: Hétfő-Szombat 9:00-20:00, Vasárnap ZÁRVA
Időpont foglalás
Facebook

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin 2018 október/novemberi számában is!

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..