FLYSTYLE

Best of NYX termékek

Kityó
Írta Kityó

A Nyx márka világszinten rendkívül híres. Remek mínőségű termékeket kínálnak és a NYX face awards is hozzájuk köthető, ami szintén már egy világhírű sminkversennyé nőtte ki magát.Nem mondok újdonságot azzal, hogy a márka első üzlete megnyitásakor is mindenki bepörgött. NA és ez a pörgés nem állt le, hiszen most pénteken már a második üzletüket nyitották meg, ugyanolyan bulival és lelkesedéssel.

Ennek örömére összegyűjtöttem a top 5 olyan ikonikus és remek terméket a NYX-től, amit mindenkinek ajánlok és érdemes kipróbálni.

Soft matte lip cream

Talán a legikonikusabb terméke a márkának, hiszen már a csapból is ez folyik. És nem véletlen. Bár az első benyomásom róla nem volt pozitív, mert nekem kissé lassan szárad, de amióta többet is kipróbáltam, rá kellett jönnöm, hogy nem hiába imádják annyian, és nem hiába jelent már meg több cikkben is.

Jumbo eye pencil

Ez is egy méltán híres darab, főleg a “Milk” árnyalat. Személyes kedvencem, hiszen egy kevésbé pigmentált szemhéjpúderből is ki tudja hozni a maximumot. Mindenkinek ajánlom.

Born to glow lquid illuminator

Szülinapomra kaptam ezt a csodát. Egy folyékony highliterről van szó, ami amellett, hogy gyönyörű ragyogást kölcsönöz a bőrnek eszméletlen tartós. Elég egy kicsi is belőle, ezért a csomagolás mérete ne riasszon el senkit.

Tökéletes darab.

Bright idea illuminating stick (Lavender lust)

Igen én is nagy highliter lázban égek. Ez még egy új darab, de már egy ideje szemezgettem vele. Enyhén lilás színe van és eszméletlen gyönyörű fénye. Stick kiszerelésben  van  könnyen el lehet dolgozni. Inkább világos bőrön tudom elképzelni hideg tónusa miatt. Ha egy jó highlitert kerestek érdemes kipróbálni.

Lip Lingerie

A folyékony rúzsok évek óta jelen vannak a köztudatban, így természetesen a Nyx is árul belőlük szép számmal. Ez a kedvencem mert nagyon szép nude árnyalatok találhatóak a kollekcióban és a minőség is remek. Tartós és kontúr nélkül is egyszerű a használata. Ha egy jó folyékony rúzst kerestek irány a Nyx.