INTERJÚK

“Egy felhőtlen flört, a KÉK ég leple alatt!”

Írta Fly Nagy

Brutál telt házak, giga partik – ez a Blue Box.

A szombaton tartandó House Classic party apropójából kérdeztük Major Andrást a Blue Box Program KFT ügyvezetőjét, a jelenről és a jövőbeni tervekről.

 

flyerz program blue box major andrás

Blue Box – Major András

2013-ban nyerte el a Blue Box az Év Vidéki Klubja címet. Milyen hatásai voltak az elismerésnek a klubra nézve?
A regionális vezető pozíciónkat erősítette a cím, továbbá a vonzáskörzetünkben éreztünk növekedést, hiszen egyre távolabbi településekről érkeznek azóta hozzánk vendégek hétről hétre. Azt mindig is sejtettük, hogy országosan a top 5-ben lehetünk, viszont nagy meglepetést okozott a szakmai elismerést tükröző díj. Úgy gondolom, hogy ez a kitüntetés nem kifejezetten a klub vezetésének szól, hanem a régió első számú közönségének és természetesen a Blue Box csapatának.

Idén nyílt meg a Blue Box Garden. Mik a tapasztalatok, milyen volt a fogadtatása?
Brutál telt házak szoktak kerekedni a szombat éjszakákban. Szinte egy új szórakozóhelyet kapott a régió. A Garden híre országosan is felkapott. Azon kevés szórakozóhelyek közé tartozunk, akik az év 52 hetében nyitva tartanak. Óriási látvány, hogy szabadtéren több szinten szórakoznak a vendégek. További egyediségünk, hogy nincs befedve a tánctér, mint sok openair helyen. Ezt annak köszönhetjük, hogy nem kell esőtől védeni a Gardent, hiszen van egy eső helyszínünk, ami maga a Blue Box House Aréna. Ezért ezerszer átélhetjük a felhőtlen flörtöt szó szerint a kék ég leple alatt.

blue box augusztus 8. classic house party

blue box augusztus 8. classic house party

A Blue Box zenei palettáján a legmenőbb felvételek szerepelnek, rendszerint felcsendülnek a már klasszikusnak számító dallamok is. Miben lesz más a szombati House Classic party?
A Blue Box zenei vonalának alappillérei a klasszikus house slágerek. Ezalatt olyan dalokra gondolok, amelyeknek felcsendülése már régen is a buli csúcspontjának számítottak. Most szombaton ezeket gyűjtjük közösen egy csokorba, a house stílus két ikonikus alakjával, Hamvai PG-vel és Magonyi L-el.  Nyilatkozta Dj Free a klub egyik rezidens lemezlovasa.

blue box augusztus 8. classic house party

blue box augusztus 8. classic house party

A Blue Box rendszeres együttműködő partnere a gyöngyösi KEF-nek. Mit jelent ez konkrétan?
A KEF (Kábítószerügyi Egyeztető Fórum) tagjai köze delegáltak idén januárban. Elismerés és nagy kihívás ez számomra. Közös célunk, hogy minél több réteghez eljussunk. A Blue Box rendszeresen az ügy mögé áll, fellépőivel együtt. Az első drog ellenes eseményünkön Wellhello elő koncertet szerveztünk, melyet prevencióval kötöttünk össze. A jövőben is tervezünk hasonló megmozdulást.

flyerz program house classic blue box

flyerz program house classic blue box

Jövőbeli tervekkel kapcsolatban lehet már tudni valamit, milyen meglepetéssel készültök az őszi szezonra ?
Üzletpolitikánk szerint a legfontosabb a kiszámíthatóság és egyben a változatosság. Az arany középutat választjuk most is, és a közönség igényeit tartjuk szem előtt. Exkluzív megállapodásainknak köszönhetően, a körzetünkben az őszi szezonban is kizárólag nálunk lépnek fel az ország vezető lemezlovasai, akik már már haza járnak hozzánk. Kiemelném a Bárány Attila Birthday Party-t, ami kötelező elem az eseménynaptárban, ismét érkezik hozzánk Majka és Curtis, új belépő lesz a palettánkon Dj. Dominique és egy extra napon lesz Coronita Classic Party is! Na de most már többet nem árulok el:)

blue box augusztus 8. classic house party

blue box augusztus 8. classic house party

Látogassatok el hozzánk a nyár egyik legszebb éjszakáján, hogy együtt élhessük át újra az egykori giga club house slágereket!
2015. augusztus 8. szombat – Blue Box – Gyöngyös
Esemény: https://www.facebook.com/events/1612894548987690/

Hozzászólás írása