PROGRAMAJÁNLÓ

Brazil pezsgést hoz az ősz!

Fergeteges szezonnyitó partival robbantak be az Essential csütörtök éjszakák a belváros egyik legnépszerűbb klubjában, most pedig eljött a hétvégi partik ideje!

Most pedig brazil hangulatban jönnek a pénteki és szombati bulik a Pivo & Barban, hogy felpezsdítsék az őszi éjszakákat. A szezon nyitányán a brazil karneválok színpompás, lüktető és nyüzsgő feelingje a magyar betondzsungelbe költözik.

Pár nap és ellepik a Gozsdut a legdögösebb csajok és az igazi szívtipró pasik. A bárpultokban átveszik az irányítást a nyári koktélok felett a legütősebb italok és a lemezjátszók mögött tovább forralják a hangulatot a dj-k!

Pénteken a Blero System űber szexi hölgyei rázzák Dj Ben Jr. fantasztikus fekete dallamaira, megfűszerezve a flitter díva előadásával. Szombaton pedig Dj Alan dallamai diktálják a latin ütemeket a falatnyi csilli-villi ruhában táncoló sambas lányoknak, akik őrült táncba visznek majd titeket. Ha ez nem volna elég, megspékeljük az éjszakát 3 capoeirás szexi brazil férfival, akik garantáltan felpörgetik majd a hétvégéd.

Tomboljon a szenvedély, pezsegjen az élet, lüktessenek a dallamok és kezdjük felejthetetlen parikkal a téli szezont!

Hozzászólás írása