Archívum

Budapest Code Party / Belgrád Rakpart / Szeptember 11. / 22:00

Írta Fly Nagy

Helló, Helló!!

Üdvözlünk titeket az első SAJÁT szervezésű bulink oldalán.

Biztosan rengeteg barátunknak meséltünk arról, hogy a saját kezünkbe szeretnénk venni a saját szórakozásunkat és végre egyszer-kétszer normális bulikba elmenni, ahol kulturált helyszín, csapatós zene és persze kihagyhatatlan, hogy ŐRÜLT társaság vegyen minket körül!!

Meguntuk Budapest tengődését, a minőségtelen bulikat, gagyi zenéket, foggyos embereket, és persze a minőségtelen szórakoztatást.

Barátaimmal azon leszünk, hogy a megjelenők legtöbb igényét kielégítsük és mindenkinek akkora élményt és pozitív érzéseket adjunk, hogy a party után mindenki már a következőt várja majd. 😉

Pár szó a helyszínről, a lemezlovasokról és persze az este hangulatáról:

A helyszín választásánál nagyon körültekintőnek kellett lennünk, hisz egy átlagos szórakozóhely nem feltétlenül lehet alkalmas egy ilyen V.I.P. bulihoz.

Szerencsére sikerült tárgyalnunk a tulajdonossal és hosszabb távú megállapodást kötni egy a Belgrád Rakparton levő több szintes ház kibérlésével kapcsolatban.

-több szint lesz megnyitva a bulizni vágyóknak
(bizonyos helyeken üveg a padló, több pult áll majd rendelkezésükre az italozáshoz, külön dohányzóval és pazar kilátással.)

Lemezlovasok :

– SZECSEI/NIKE/DJ BELLANO/BEATSILENT/ROLLLEND/GREG WONDER

Esemény: https://www.facebook.com/events/985081461556505/

Hozzászólás írása