Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
KULTÚRANIGHTSHIFT

A dagonya sem zavarja a fesztiválozókat Sopronban

voltfesztival-06

Szerdán szinte egész nap zuhogott az eső Sopronban, meg is lett az eredménye, ha a VOLT fesztivál területén keletkező megszámlálhatatlan tócsát és mocsarat annak tekintjük. Mondjuk ez így megy hosszú évek óta, hogy vagy elviselhetetlenül forró, poros időben lehet zúzva izzadni, vagy nyakig sárosan dagonyázunk és esünk spárgázva seggre két sör között. De nyilván ki nem tesz magasról az időjárásra, ha bulizni megy le, ez csak olyan hisztipótló, mert nagyon másba nem lehet belekötni.

Szinte mindenhol csapolnak ipát, idén végre adnak a környezetvédelemre, és repohárba adják a szeszt, nem is kell műanyagtengerben gázolni. Egyszer 450 forint, aztán jó lesz otthon emlékbe, ezt törjék össze a vendégek ha tudják. Bár mondjuk ehhez nem kéne elhagyni, mert ez eléggé jellemző volt azért a fesztiválra. Meg persze a tömeg, dehát a VOLT nem az a kis cuki, emberközeli fesztivál, hanem egy kőkemény üzleti vállalkozás, amely szórakoztatni hivatott minket. Az meg 2018-ban is prímán ment, nemhiába volt teltház csütörtökön. Mondjuk egy Tankcsapda-Iron Maiden páros megdobogtatja az acélszíveket, amerre a szem ellátott, fekete pólós rockerek szlopálták a sört a Nagyszínpad előtt.

Csütörtökön ilyen volt az általános outfitje az utaknak, de hát jeleztük is, hogy akad némi sár.
Nem nehéz elesni a nehezített terepen, de egy kis agyagpakolás senkinek sem szegte kedvét.
Mondtuk már, hogy volt némi sár?
A fesztivál végére biztos felszárad a mini Everglades.
Az idei line-up viszonylag kedvez a headbangelésnek, szerencsére még senkinek sem lett agyrázkódása.
A Skillet nevű bandában gitározik ez a valószínűleg Újpest-drukker hölgy.
Csak a csápolás.
A koncertektől távolabb állítólag lehet ízletes alkoholos italokat kapni.
A sörcsapoló berendezések elveszik a csaposok munkáját.
Ha nagy leszek, és is asztal szeretnék lenni a kocsmában.
Túl az első L-en Lukács László haját még mindig szépen fújja a szélgép.
Tedd fel a kezed, mert én más vagyok.
Reggel óta megszállták a várost, amerre nézek, csak rockereket látok.
Még azt lehet elmondani, hogy az Iron Maiden a belga-angol meccs miatt félórás késéssel kezdte a kétórás koncertet, amelyet a látottak és hallottak alapján a fesztivál apraja-nagyja élvezett. A sörözés sajnos már a fotózás rovására ment, azt is megállapíthatjuk. Viszlát!
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..