Kiemelt MAGAZIN SPORT

DanceFlow- A mozgás nőies életérzése

Légy üdvözölve egy olyan világban, ahol végre nem csak a test formálása áll a mozgás fókuszában, hanem az edzés élvezete is. Elkalauzolunk egy olyan női tánc- és mozgásstúdióba, ahol a legkülönbözőbb női mozgásfajtákon keresztül töltődhetsz fel, javulhat testtudatod, megőrizheted fizikai kondíciód, kibontakozhat nőiességed és növelheted az önbizalmad is!

Ezek a változatos és szórakoztató mozgásformák a sikerélmény önfeledtségével ajándékoznak meg minden egyes óra után. Éld át a flow élményt, ahogy magával ragad a kreatív edzés élvezete és felpezsdít egy fárasztó és hideg téli nap végén!

A speciális órarendnek köszönhetően itt egy helyen találod meg a bomba alakformáló edzéseket, mint például a Cardiobalett és Cardio hip-hop, a Beautyrobic vagy a SpineUP! gerinctréning órákat. Ha valami extrémebbre vágysz, akkor pedig kóstolj bele a rúdtánc művészetébe, a magassarkús táncba vagy éppen a klasszikus balettbe is!

Annak érdekében, hogy ezeket a lehető legmagasabb színvonalon űzhesd, a DanceFlow elhozta neked a város legprofibb edzőit ebbe a kis női birodalomba, ahol gyönyörű környezetben, közösséggé formálódott, nagyszerű társaságban válhatsz egy erősebb, magabiztosabb és (még) szexibb nővé. Kimaxolva az élvezetet levezetheted az edzést ellazulva a szaunában, bio kozmetikus biztos kezei alatt vagy részt vehetsz akár egy lazító masszázson is.

Ha szeretnéd magad bomba formába hozni úgy, hogy közben nőiességed is fejlődik, neked is ott a helyed a DanceFlow életmód központjában, ahol személyre szabott szolgáltatások mellett bújhatsz egy új nő bőrébe és használhatod All You Can Move kártyádat is!

DanceFlow: 1021 Budapest, Széher út 1. (bejárat a Bognár u. felől)

Nyitva tartás: Hétfőtől Vasárnapig órarend szerint

Elérhetőség: +36 1 951 7771

Web: www.danceflow.hu

 

Hozzászólás írása