Archívum

DEEP IN SUNSET (NIGEL STATELY-TIGRAN) / BEACH HOUSE – Siófok / 07. 31. / 19:00

Írta Fly Nagy

Merülj el Te is a balatoni naplementében a siófoki Beach House-on… merülj el benne olyan mélyen, ahogy csak tudsz, és kísérjen a zene ezen a varázslatos utazáson. Ami a legjobb benne, hogy két feketeöves deep house mestert kapsz mindehhez, így Neked egyetlen dolgod lesz: átadni a tested a négynegyed dübörgésének.

Official Scitec Muscle Beach Afterparty!

Nigel Stately Official
Nigel Stately-ről sokan úgy hiszik, vagy legalábbis sokáig úgy hitték, hogy nem magyar származású fiatalember. Pedig bizony ízig-vérig az, Délczeg Gézának hívják, és amint elárulta, művészneve saját nevéből ered.

Jó pár éve a parti-élet szerves részét képezi szerte a világban a deep house és deep-tech vágányán. Mixei hónapról-hónapra vezetik a világ zenei portál toplistáit, DEEP CAFÉ mixei hozták meg számára az átütő sikert, egyre több fellépése van kicsiny országunk határain túl is.

TIGRAN (Official)
Az örmény származású DJ/producer szettjei House, Deep House és Tech House irányban specializálódnak. A különleges hangzásvilág instrumentális és vokális elemekre épül, mely teljesen egyedivé teszi őt műfajában.

Koncertkezdés: 20:00
Jegyár: INGYENES

Maradnál a hétvégére, de nem tudtál már szállást foglalni? Hívd a +36 (84) 350 236 telefonszámot és segítünk!

Esemény: https://www.facebook.com/events/911680285556974/

Hozzászólás írása