FLYSTYLE

Divat tippek szilveszterre

Kityó
Írta Kityó

December közeledtével több esemény is megkívánja az alkalomhoz illő öltözködést. A  Mikulás partik, a céges vacsorák és a mindig várt karácsony – mind-mind olyan események, ahol nem a mindennapi öltözékek és sminkek dominálnak. Színek tekintetében is változnak a trendek: az arany, ezüst és bronz árnyalatok lopakodnak akár mindennapi ruháink közé is.

 

Ám a karácsonyt elhagyva van még egy ünnep, ami ezeknél is több előkészületeket igényel smink és outfit tekintetében is. Az év utolsó napját/éjszakáját a világon mindenhol óriási bulikkal ünneplik, és hát bizony az öltözékkel is meg kell adnunk a módját. Csillámok, flitterek, gyönyörű magassarkúak és a gyönyörűbbnél-gyönyörűbb sminkek.  

 

Mielőtt kiválasztjuk az outfitünket, több dolgot is végig kell gondolnunk. Először is: a helyszín, mert nem ugyanazt vesszük fel egy csajos buliba, mint egy családiasabb szilveszteri estére. Fontos az időjárást is meglesni, ki tudja, lehet hogy idén azt a jobban kivágott ruhát is fel tudjuk venni. Utolsó és legfontosabb (szerintem), hogy jól érezzük magunkat a kiválasztott öltözetben.

  • Az örök klasszikus fekete feszülős ruha tuti befutónak ígérkezik, ahogy Coco Channel is megmondta “Senki sem alulöltözött, vagy túlöltözött egy fekete ruhában”. Arany vagy ezüst ékszerekkel tökéletes outfit lehet egy céges szilveszteri buliba. A sminkben inkább visszafogottat ajánlunk hozzá, élénk rúzzsal.

 

unnamed-4

  • Lezser öltözet, a kényelmesebb, lazább hölgyeknek. A csillámos nadrág és blézer elegáns kinézetet kölcsönöz, míg az egyszerű felsővel lezser hatást érünk el, az ezüst cipővel pedig tökéletes a végeredmény. Natúr rúzs és cicás tusvonal teszi teljessé a képet.

 

unnamed

  • A nőies nők tökéletes választása a félvállas feszülős ruha, ami strasszokkal még feltűnőbb. A kiegészítőket egy ilyen hangsúlyos ruhánál inkább mellőzzük, vagy nagyon minimálisat viseljünk. Vörös rúzzsal tuti minden szempár ránk fog tapadni.

 

unnamed-1

  • A vörös mindig nyerő. A hosszabb szoknyák már ősszel is hódítottak, de szilveszter alkalmával remek választásnak ígérkezhet, bár a hideg idő miatt a felsőt átcserélhetjük egy hosszabb darabra. Kiegészítőket igazából tetszés szerint választhatjuk, én egy statement darabot tudok elképzelni hozzá és ujjperc gyűrűket. Egy, a szoknyával egyező színű rúzs és egy barnás, vagy akár fekete füstös smink tökéletes kiegészítője lehet az öltözetünknek.

unnamed-2

  • A kissé visszafogottabb hölgyeknek is kedvezve a következő outfit lesz a nyerő. Egyszerű fekete nadrág, arany-fekete csipkés felsővel, a hangsúly inkább a cipőn és a kiegészítőkön van. Fekete velúr telitalpú arany kis láncoskával, még a kifinomult kategóriában természetesen, és főleg arany színű ékszerekkel.

 

unnamed-3

A ruha kiválasztásakor mindenképpen vegyük figyelembe saját adottságainkat, hiszen ki akarná, hogy a tökéletes hatás helyett, egy előnytelen, akár bugyuta végeredményt kapjunk. Mindenkinek boldog új évet kívánunk, és jó készülődést! 😉

 

Hozzászólás írása