GASZTRO

Egy igazi jómadár

A főváros turista negyedében mindenhol jó napot kíván a hagyomány. A gazdagon díszített épületek árnyékában, a Duna-korzótól egy kellemes sétányira pedig ott pihen a Vakvarjú.

Az elegáns és stílusos étterem a Paulay Ede utcában várja azokat, akik tradicionális magyar ízekre vágynak akár újragondolt, akár klasszikus formában. Újító szemléletük megfűszerezi hagyományainkat, és ez olyan egyedi ízvilágot és gasztronómiai élményt eredményez, amit senki sem tagadhat meg magától. A napi menü mellett az étlapon mindig találkozhatunk a séf exkluzív ajánlataival, valamint hazai kedvenceinkkel.

Nem hiába kapta a Vakvarjú nevet a hely, hiszen a ropogós szélű, gazdag feltéttel készített mennyei kemencés kenyérlángos elkészítésében verhetetlenek. Kedvezve a családosoknak, az étterem igényesen és otthonosan berendezett gyereksarokkal várja vendégeit, hogy a szülők és nagyszülők kellemesen tölthessék idejüket, és a kisebbek is élvezhessék az itt töltött időt. A kifogástalan minőség, a magas szolgáltatási színvonal és a feledhetetlen élmény mellett pedig az árak is igen szimpatikusak.

Cím: 1061 Budapest, Paulay Ede utca 7.
Elérhetőség: +36 1 268 08 88
Weboldal: www.pest.vakvarju.com

Hozzászólás írása