HELYEK Kiemelt MAGAZIN PROGRAMAJÁNLÓ

Élményesték a Dunakavicsban

Erka
Írta Erka

Családias, intim hely a javából. A Római part egyik legrégebbi éttermét három éve álmodta újra a tulajdonos házaspár. Hatalmas füves kertjével, gyerekjátszójával, bowling pályáival, saját programpalettával, a vendégek élményeiről árulkodó festett kavicsaival a Dunakavics Étterem mára igazi közösségi tér lett.

 

 

– Mindig is egy olyan helyről álmodtunk, ahol mi is otthon lehetünk, együtt mulathatunk a gyerekeinkkel, a barátainkkal, a kutyáinkkal és a programok egy picit a saját világlátásunkat is tükrözik –mondja Tóth Szabolcs, az étterem üzemeltetője. – Fontos volt, hogy aki hozzánk érkezik, az finomakat ételeket kóstolhasson, legyen akár vega vagy húsevő vendég. Hogy a felnőttek és a gyerekek is találjanak saját szórakozást, hiszen ezért építettük a hat bowlingpályát, állítottuk fel a biliárdot, a csocsót és tavaly elkészült a játszótér is. –

Tény a Dunakavics az utóbbi években új irányok felé is nyitott. Nagyon sok céges, családi rendezvénynek, esküvőnek ad otthont, hiszen a különterem, a saját parkoló, a játéklehetőség és a hatalmas intim kert kuriózum ezen a környéken.

 

-Tavaly a párommal életre hívtuk a SanszNeked kezdeményezést, mert nagyon fontos számunkra, hogy másoknak is megmutassuk, a lehetőségeink mindig szembejönnek velünk, rajtunk múlik, hogy mit kezdünk velük. A Sansz keretében a Dunakavicsban ingyenes életmese esteket, máskor gyerekfoglalkozásokat, Csendkurzust, kutyás foglalkozásokat, táncesteket és rengeteg egyéb lelket-testet emelő programot szervezünk. Azt tapasztaljuk, hogy van erre igény, de mivel nem hirdetünk, csak szájhagyomány útján terjed a híre a kezdeményezésnek, így talán lassabb a folyamat.

 

A Dunakavicsról bővebb információt itt talál:

www.dunakavics.eu, Facebook/dunakavicsbowling

Programinformáció: www.sanszneked.hu

 

 

Hozzászólás írása