Egyéb PROGRAMAJÁNLÓ

Érzékekre hangolódunk a belvárosban!

Minden zenének van esszenciája, az a különlegesség, amit legszívesebben egy palackba zárnánk és szabadon engednénk, amikor rossz napunk van, hogy átjárja minden porcikánkat és új életre keltsen.

Míg a tél lehangol, a Pivo & Barban behangolnak a város szívében egy olyan partisorozatra, mely a szürke, komor és fakó telet felpezsdíti a legszínesebb dallamokkal. Az ESSENTIAL magában hordozza az akusztikus élőzene és a dj mixében testet öltő populáris mixek tökéletes harmóniáját, mely újra írja a téli szezonban életed szimfóniáját.

Vesd be magad csütörtökönként a Pivoba és kortyold kedvenc borod vacsora közben este 20:00-tól, míg a Glamorous Company kellemes élőzenével kényezteti a lelked. Ha pedig kellőképpen alapoztál, tilos hazafele venni az irányt, mert itt bizony nincs megállás hajnalig, ugyanis 22:00-tól mindenki a táncparketten pörög, míg DJ Revolution a világ legnépszerűbb trackjeit pörgeti.

Hangpróba szeptember 21.-én, ahol az érzékeidre haongolódik a zene és hullámhosszán átrepít a hosszú téli éjszakákon a zene mindent átható esszenciájával!