Események betöltése

« All Események

  • Ez az event elmúlt.

@Akvárium Klub – Lucky Chops 2017 – Official event

2017-02-07 -20:0023:00

Újraértelmezve a fúvószenekar fogalmát, a Lucky Chops 2015-ben robbant be a zenei életbe, és rögtön milliók kezdték követni tevékenységüket az interneten keresztül.

A tehetséges szólózenészekből álló csapat teljesen egyedi hangzást hozott létre, és olyan energiákat tudnak mozgosítani előadásaik alatt, ami vírusként terjed világszerte. Céljuk az életszeretet visszahozása a zenébe azzal a meggyőződéssel, hogy a pozitív zene segíthet megváltoztatni a világot.

Először a New York-i metróban kezdtek fellépni, hogy szebbé tegyék az utazók mindennapjait, de miután felkerültek a róluk készített mobiltelefonos videók a netre, villámgyorsan terjedt a hírük és hamarosan már egy európai turnén találták magukat, tovább növelve rajongóik számát. A banda sikerességét mutatja, hogy idén már több zenei fesztiválon is főfellépőként játszhattak.
A zenekar főképp ismert számokat dolgoz fel, azonban saját dalokat is komponálnak. 2016-ra már több mint 40 millió ember látta a videóikat, így elindultak első világkörüli turnéjukra.

2017. február 7-én pedig megérkeznek az Akvárium Klubba, hogy a magyar közönséget is elbűvöljék. Jegyek már szeptember 16-tól kaphatók a http://www.livenation.hu oldalon keresztül.

Kövesd őket Twitteren:
@theluckychops

Instagramon:
@theluckychops

További info:
http://www.luckychops.com
http://www.livenation.hu
http://www.ticketpro.hu

Részletek

Dátum:
2017-02-07
Időpont:
20:0023:00

Helyszín

Akvárium Klub Official
Erzsébet tér
Budapest, 1051 Hungary

Hozzászólás írása