Flyerz.hu
Egyéb

Vajon lehet még tovább fokozni a moddereknek szánt házak formáját?

Thermaltake Core P7

Vajon lehet még tovább fokozni a moddereknek szánt házak formáját? A Thermaltake bejelentette a 2015 óta a piacon már fogalommá vált számítógépház termékcsaládjának, a Core P5 ATX, a Core P3 ATX és a Core P1 Mini ITX továbbfejlesztett verzióját, mely követi az open frame kialakítást és ugyancsak a vízhűtéses rendszerek még izgalmasabb bemutatását célozza. A Core P7 edzett üveggel érkező E-ATX falra szerelhető ház teljesen új fejezetet nyit a rendszerépítők számára, nagy teljesítményű és futurisztikus kialakításával.

A Thermaltake a legkülönbözőbb igényeket is szeretné kiszolgálni, ezért alkotta meg a falra szerelhető Core P7 TG nagyméretű alaplapokhoz készült házat, mely 5mm vastag edzett üveg előlappal és az iparágban először négy különböző elhelyezési lehetőséggel, a modder beállíthatja, hogy 45°, 90°, 180° vagy 270°-ban szeretné megnyitni azt; ezen felül 3 típusú telepítési mód közül is választhatunk (falra szerelhetjük, álló házként, vagy fekvőként is lerakhatjuk). Teljes mértékben szétszerelhető, hogy a leghatékonyabb és egyben a leglátványosabb lég-, vagy vízhűtéses rendszert telepíthessük bele. A Core P7 TG kibővíti a felhasználók elvárásait a teljes mértékben személyre szabható rendszerek esetében.

Borítókép: technologyx.com

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..