Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Flyerz Selection

Ez most a legbujább lakástrend

jungalow_1024-x-576-768x432

Légy bátor, és alakítsd át otthonodat igazi városi dzsungellé! Ha nem tudsz elszakadni az urbánus léttől, de lételemed a zöld, akkor a dzsungaló lakásdesignt neked találták ki.

A jungle és a bungalow kifejezések egybevonásával létrejött jungalow (dzsungaló) elnevezés egy olyan lakástrendet takar, amely igazi esőerdőfeelinget csempész az otthonodba. Az ötlet egy amerikai belsőépítésztől származik: Justina Blakeney posztolt elsőként hasonló stílusban berendezett házakról készült képeket a blogján, megteremtve ezzel az új irányzatot.

Kert a lakásban

A dzsungaló stílusú otthonban könnyen egy botanikus kertben érezhetjük magunkat. Friss, üde, és megvéd bennünket a nagyváros zajától, lüktető káoszától. Lehet, hogy első pillantásra rendetlennek tűnik, de itt a kényelem igénye mindent felülír, ráadásul hamar rájövünk, hogy az összes elem a tökéletes ember–otthon–környezet harmóniát szolgálja.

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..