Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
PROGRAMAJÁNLÓ

Ezeket a kiállításokat nem hagyhatod ki

unnamed

Nem kell begubózunk a tévé elé, és csak chipset majszolni, hiszen a február és a március különleges kiállításokkal vár bennünket! Többek között James Cameron Avatarja jelenik meg Budapesten, aminek sem a gyerekek, sem a felnőttek nem tudnak majd ellenállni.

Pandora az Andrássyban

Elképesztő és varázslatos világnak a részesei lehetünk február másodikától, ugyanis James Cameron Budapestre hozza az Avatar: Discover Pandora interaktív kiállítását. A világsikert aratott film alapján a rajongókat elkalauzolják Pandora földjére a Na’vik csodavilágának lélegzetelállító környezetébe. Megismerhetjük a kultúrájukat, a különleges bolygó élőlényeit valamint növényeit. Képzeljük el, hogy a különleges tárlaton bemutatott teremtményeket és tárgyakat az RDA Avatar programjának tudósai fedezték fel, akik több mint 6 éve hagyták el Pandorát, hogy megtegyék hosszú útjukat és megérkezzenek a Földre. Mi pedig részesei lehetünk ennek a csodának! Ez az a hely ahol szabadon kell engednünk a fantáziánkat! Karoljuk fel az egész családot és közösen sétáljuk végig a több, mint 1000 négyzetméteres tudományos-fantasztikus kiállítást, amit az Andrássy Élményközpontban találunk. A tengerentúlon James Cameron már hatalmas sikert aratott az Avatarral és most először, februárban érkezik Európába és Budapesten debütál! Semmiképpen se hagyjuk ki!

 

Rózsaszín köd, csoki miegymás

Szerezzünk örömet a kedvesünknek Valentin-napon is, látogassunk el a Csokoládé Múzeumba! A szervezők idén is kitettek magukért, ugyanis már a kapunál készülnek a vendégeknek néhány aprósággal. A szerelmesek a program kezdetén egy-egy piros (rózsaszín) papírszívet kapnak, amire ráírják kedvesük nevét, majd öntapadóval a ruhájukra tűzik, és a kiállítás során ezt viselik.  A túra az épület főbejáratánál, a csokoládé szökőkútnál kezdődik, amibe természetesen marcipánt, vagy csokoládét márthatnak és megkínálhatják vele szerelmüket. Ezt követően megnézhetitek Rákóczi Lovagteremben a Rákóczi festményeket, miközben csokis aszúszemeket kóstolhatnak. És ez még semmi! Tovább haladva a csokoládék terén megtekinthetik a századfordulós édességboltok kirakatait, illetve ezekkel kapcsolatos történeteket hallgathatnak meg, miközben a legfinomabb darabokat majszolhatják. De, hogy még jobban összekovácsolják a szerelmeseket: közös emléküket is elkészíthetik! Süteményből készült tálkába csorgatnak csokoládét, azt különböző fűszerekkel (színes cukorral, kókusszal, chilivel stb.) díszíthetik, majd a túra végén természetesen magukkal vihetik…

 

Dinók, dinók, dinók

Három szó: Kaland, Család, Dinók! Fantasztikus élmény, feledhetetlen családi kaland egy soha nem látott virtuális valóságban. Berobbant a DinoSafari VR. A kiállítás napjaink legmodernebb VR technikájával kelti életre a Föld 100-200 millió évvel ezelőtti elővilágát. Egy feledhetetlen időutazás a dinoszauruszok földjére, ahol szabadon sétálhatunk, és élethű élményt kaphatunk egy őskori túrán, tapasztalt vezetők segítségével. A családdal közösen kutathattok egy eltűnt expedíció maradványai után, körbenézhettek egy rég eltűnt ősi világban, találkozhattok rég kihalt fenevadakkal… És akár meg is érinthetitek őket. A kalandhoz biztosítanak számítógépet és VR sisakot, amivel már indulhat is a móka! Ugyanakkor, érdemes tudni, hogy a belépés a kiállításra a gyerekeknek csak 10 éves kortól lehetséges.

 

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..