PROGRAMAJÁNLÓ

Ezt az éjszakát nem úszod meg szárazon!

Legalábbis a torkod tuti nem ússza meg szárazon, mert 1-et fizet 2-t kap italakcióval vár a KRAFT 4 fenséges italra is! Reggelre megtanulhatsz különböző dialektusokban oroszul és az angol színes változataiban beszélni pár kör után, mert a világ legnépszerűbb vodka és whisky kombinációiból egy áráért kettőt ihatsz! Nézzük csak, miért is olyan jó ez neked:

Vodka-Szóda
A fogyókúrások itala, a karácsonyi habzsi-dőzsi előtt önmagukat sanyargatók kedvence, melyből még két pohár is elenyésző kalóriát tartalmaz, amit simán letáncolsz egy duplázás után!

Vodka-Narancs
A nyár emlékére vagy a narancs szezon örömére a frissítő ámde ütős italból sosem árt ha kettő van a kezedben, hisz az influenza szezon derekán kell egy kis C-vitamin!

Vodka-Feketeribizli
Éljünk a téli előtt egészségesen, jöjjön a vasban gazdag ribizliből is duplán, hogy még parti közben is turbózzuk a szervezetet egy kis fekete gyümölccsel!

Whisky-Cola
Kettős gyógyhatás! Ha elkezdett leverni az őszi nátha, verj be pár kör whiskyt colával! Mint az ismeretes, a colát és a whiskyt is gyógykészítménynek szánták eredetileg, utóbbira (mint sok más párlatra is) használták az ‘aqua vitae’ avagy élet víze kifejezést is a 15. szádad környékén. Ha téged nem is, de a lelked biztos gyógyítja majd ez a kombináció!

Már csak egy dolog hiányzik, te és egy kis elszántság arra, hogy tudatosan készülj a hidegre a hétvégén a KRAFT-ban! Programokért katt ide!

Hozzászólás írása