GASZTRO STREETFOOD

Fánk Burgerrel és baráti árakkal vár mindenkit a belváros szívében ez a hangulatos kis söröző!

Csabi
Írta Csabi

A Fővám tértől mindössze néhány perc sétára, egy a Váci utcáról nyíló kis mellékutcácskában található a Seven Pub egy olyan pincehelyiségben, ami ügyesen ötvözi a modern elemeket a retróval. Az italkínálatban megtalálható minden, ami egy mai vérbeli kocsmától elvárható. Csocsó és darts is a vendégek rendelkezésére áll, de a nagy led tv-ken különböző sporteseményeket is nyomon lehet követni az italozás közben. Ez még mind esetünkben nem is lenne talán annyira érdekes, viszont az alap ropogtatnivalókon kívül található még egy kis gasztro sarok is, ahol mindenki legnagyobb örömére igazi hamburger különlegességek készülnek!

Egy évvel ezelőtt indult a Seven Pub mint söröző és kezdetben különböző frissensültekkel próbálták csillapítani a vendégek éhségét, mielőtt kikötöttek volna a hamburgereknél. Az árak egyébként igencsak barátinak mondatóak, így aztán a vendégkört nem véletlenül főleg diákok alkotják, de sok külföldi is beesik ide iszogatni egy jót vagy hambizni egyet. A hamburgerekkel egyébként nagy sikerrel járják a különböző fesztiválokat, nagyobb rendezvényeket is, jelenleg pedig a sima marha verzió mellett bárány és szarvas is szerepel a kínálatban. Érdemes érdeklődni a pontos összetevők felől, amibe egész nyugodtan bele lehet szólni, és talán nem várt extrák is belekerülhetnek igény esetén, hiszen teljesen nyitottan várja a vendégek instrukcióit a sütőlap mögött tevékenykedő kolléga.

A május 19-én megrendezésre kerülő Street Food Éjszakáján a Fánk Burgert lehet akciósan kipróbálni, ami annyiban különbözik a sima hamburgertől, hogy a 18 dekás marhahusi két fánk közé kerül, némi saláta, csalamádé, paradicsom, kígyóuborka, rukkola és spéci házi szósz társaságában. Az ízélmény egyébként egészen parádés, igazán érdekes játékot játszanak az ízlelőbimbókkal az édes és sós ízek, valamint az igencsak erőteljes ízvilágú, leginkább ezersziget öntetre hajazó szósz.

Ezen kívül még kóstoló mini burgerrel is készülnek majd a bárányhúsos burgerből, amit én most rendes méretben kóstoltam és bizony ez is teljesen korrektül teljesített. A zsemle egyébként kalácsos jellegű és a fánkhoz hasonlóan ez is kap némi pirítást a kontakt grillsütőn. A hús mindkét esetben a tömörebb vonal képviselője és összességében egy abszolút szerethető összeállításnak nevezhető, ár/érték arányban pedig tényleg abszolút baráti. Fontos kiemelni még azt, hogy a pékáru és a hús is folyamatos ellenőrzés alatt áll, figyelemmel van kísérve és a legapróbb minőségbeli kilengés is megengedhetetlen, valamint folyamatos újdonságokkal igyekeznek fenntartani az érdeklődést a fesztiválokon és itt helyben egyaránt.

Seven Pub
Cím: 1056 Budapest, Havas utca 7.
Tel.: 06 (70) 310 2587
E-mail: 7sevenpub7@gmail.com
Nyitvatartás:
H-V 11:00-24:00

Kedvezmények és tavaszi ajánlat a Street Food Éjszakáján (2017. május 19.):

  • Minden termékre 20% kedvezmény
  • Tavaszi menü: fánk burger chips burgonyával 20% kedvezménnyel 1.390 Ft-ért

Kóstoló hamburger menü: mini bárány burger chips + házi szósz: 890 Ft

Fotók: Csiki Vivien