Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Trend & Beauty

Félelemből ne mondj nemet a műszempillára! 5 tévhit a műszempilláról, amit most megcáfolunk.

Screen Shot 2019-02-22 at 17.18.21

Ki ne szeretne Bambi szemeket, szép nagy pillákkal? A nő egyik fegyvere a tekintete, és az igéző tekintethez pedig elengedhetetlen a sűrű, árnyékot vető szempilla.

Ha már te is elgondolkoztál, hogy jó lenne felturbózott pillákkal pillogni, de az ismerősök figyelmeztetése elbizonytalanított, ez a te cikked. Most végre tisztázzuk, hogy miért nem kell félni a műszempilláktól!

1, A műszempilla tönkreteszi a saját szempillámat.

Nem igaz! Ha jól van feltéve, akkor a műszempilla biztonsággal viselhető akár hosszú távon is, ehhez azonban be kell tartanunk az alapvető szabályokat (pl. olaj ne érje a pillákat és ne piszkáljuk, ne tépkedjük őket).

2, A műszempillától kihullik az eredeti szempillám.

Nem a műszempillától hullik ki a szempilla, már persze akkor, ha megfelelő pillást választunk, aki nem használ egy kiló ragasztót. A szempilla azért hullik ki, mert elöregedett. A megfelelő szakember az ilyen hamarosan kihulló pillákkal nem is dolgozik.

3, A műszempilla természetellenes, nem akarok „póklábakat a szememen.”

Ettől nem kell tartanod. A jó műszempilla kifejezetten esztétikus. A pillásunk akkor végzett jó munkát, ha a barátnőink arról érdeklődnek, hogy mi az új szempillaspirálunk neve, és nem arról, hogy ki a pillásunk, mert hozzá biztos, hogy nem mennek.

 

4, A 3D-s pilla a legjobb!

Nincs ilyen! A pillaválasztás attól függ, hogy milyen teherbírásúak a saját pilláink. Van, akinek csak egy szál pillát bír el a sajátja, van, akinek a 8D-s hosszabbítással sincs gondja.

5, A szempillaragasztó és az oldószer károsítja a szemet.

Szakszerű használat mellett nincs egészségkárosító hatása, az azonban igaz, hogy sem a bőrre, sem a szembe nem szabad, hogy kerüljön.

„Olcsó húsnak híg a leve” tartják, és ugyanez igaz a szempilladúsítás esetén is. Ha szeretnénk megőrizni szempilláink, szemünk egészségét, és esztétikus végeredményre vágyunk, akkor mindig hozzáértő szakembert keressünk fel, akinél mindig győződjünk meg arról, hogy prémium alapanyagokat használ.

Flyerz tipp: ezeket a minőségi alapanyagokat máris beszerezheted a Lash Flash webáruházban!

 

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..