BUDAPEST Kiemelt MAGAZIN SPORT

Fitness Akadémia- ahol a tudás testet ölt

A Fitness Akadémia neve elmond mindent, nem árulnak zsákbamacskát, kimagasló ár-érték arányt kínálnak az oktatásban. A képzés során komoly edzésmunkának megfelelő terhelést kapnak a hallgatók, hála a magas óraszámú gyakorlati foglalkozásoknak! Azt mondhatjuk, ide edzeni, tanulni és vizsgázni járnak az emberek.

Magyarország legelső iskolarendszerű képzést folytató magán fitness-wellness iskolája 1996 óta képzi a fitness termekben, sportegyesületeknél, sportvállalkozásoknál dolgozó oktatókat, edzőket, instruktorokat, menedzsereket. A hallgatókat több mint fél száz válogatott oktató segíti a gyakorlatok helyes kivitelezésében, a sporttudományok megértésében, a helyes sporttáplálkozás alapjainak elsajátításában, vagy éppen a menedzsmenttel együtt járó feladatok feltérképezésében.

Az oktatói gárda nagy része egyetemeken tanít vagy egy-egy sportág vagy mozgásforma kimagasló képviselője. A street workout professzionális szintjét kitől mástól sajátíthatnád el, mint a sportág magyarországi helytartójától, a vb-bronzérmes Szarka Ákostól? De a Szöulban aranyat kajakozó Dr. Ábrahám Attila is a sulit erősíti – csak hogy ismertebb neveket említsünk a tanári karból.

De nem csak az oktatók profik, a diákok is sokszor híres bajnokok. A Fitness Akadémián végzett a kétszeres olimpiai bajnok kajakozó Horváth Gábor és Fazekas-Zur Krisztina, valamint Csipes Ferenc, aki versenyzőként és tanítványával edzőként is az olimpiai dobogó legfelső fokára állhatott. De ide jött a megszerezhető tudásért Tóth Dániel testépítő világbajnok is. És itt szerzett Sportszervező- menedzser képesítést a jelenleg a Hungaroringet irányító, olimpiai bajnok Gyulay Zsolt.

Ha baráti légkörben, profi oktatóktól szeretnél a mozgásról tanulni, majd államilag és az EU-ban is elismert OKJ-s bizonyítványt szerezni, megtaláltad a számodra ideális környezetet!

Cím: 1139 Budapest, Petneházy utca 50-52. (nem minden képzés zajlik itt, részletesebben a honlapon tájékozódhatsz)

Ügyfélfogadás: Hétfőtől Péntekig 10:00 – 14:00

Elérhetőség: 06 1 412 1078

Web: http://www.fitness.hu

Hozzászólás írása