Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
EgyébFlyerz SelectionPROGRAMAJÁNLÓTrend & Beauty

FŐSZEREPBEN: A FINOM VONALAK ÉS A GYÖNYÖRŰ SZEMÖLDÖK – A MAX FACTORRAL

Screen Shot 2019-01-12 at 12.57.14

FINOMÍTS ÉS ALKOSS PRECÍZ, GYÖNYÖRŰ VONALAKAT A MAX FACTOR HIGH PRECISION SZEMTUSSAL

A Max Factor High Definition Szemtus intenzív, gazdag színt kínál egyetlen vonással. Az akár 8 óráig tartó, azonnali hatásért a tus finom hegy lehetővé teszi a tökéletetes és tartós végeredményt. A gyorsan száradó formula könnyen használható, kenődésmentes tetovált hatást és hibamentes alkalmazást biztosít. Itt csak a képzelet szabhat határt!

LEGYEN GYÖNYÖRŰ SZEMÖLDÖKÖD – EMELD MEG A MAX FACTOR BROW SHAPER SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ CERUZÁVAL VAGY TEREMTSD MEG A SŰRŰ SZEMÖLDÖK ILLÚZIÓJÁT A MAX FACTOR REAL BROW FIBER SZEMÖLDÖKCERUZÁVAL

MAX FACTOR BROW SHAPER SZEMÖLDÖKFORMÁZÓ CERUZA

A Max Factor Brow Shaper Szemöldökformázó Ceruzával elérheted a legyszebb szemöldök-emelő hatást. A krémes finomságú ceruza tökéletesen kitölti a szálak közti hézagokat vagy a hiányokat, a különleges kefe pedig segít tökéletes helyükre fésülni a szálakat. A kenődésmentes és hosszú élettartamú formulák mellett egy kis applikátor segít a megemelt hatás és a gyönyörűen keretezett tekintet elérésében. Minden természetes árnyalatban elérhető.

MAX FACTOR REAL BROW FIBER SZEMÖLDÖKCERUZA

Teremtsd meg másodpercek alatt vastagabb, sűrűbb szemöldök illúzióját a Max Factor Real Brow Fiber Szemöldökceruza segítségével, amely egyszerű vonásokkal ad „szálakat” a szemöldöködhöz – speciális 3D textúrával rendelkezik és természetes hatást kölcsönöz. Szálpótló működésének és finom hegyének köszönhetően valósághű végeredményt, gyönyörű szemöldököt biztosít. Öt színárnyalatban érhető el, amelyeket a Max Factor sminkművészei gondosan válogattak össze.

https://www.maxfactor.com/uk/

Kövesd a Max Factort az Instagramon & Facebook- on:

maxfactor_hu           Max Factor Magyarország

Termékek:

Max Factor High Precision Szemtus

Javasolt fogysztói ára: 3.999 Ft

Max Factor Brow Shaper Szemöldökformázó Ceruza

Elérhető  árnyalatban.

Javasolt fogyasztói ára: 2.999 Ft

Max Factor Real Brow Fiber Szemöldökceruza

Elérhető 5 árnyalatban.

Javasolt fogysztói ára: 2.999 Ft

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..