Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
SPORT

Garamvölgyi Zoltánék mégsem jönnek haza kupa nélkül

IMG-4da7b5a670e1f8c874852263dd4b8032-V

Bár a Northern Forest Baja Russia nem az elképzeléseknek megfelelően alakult a GarZone Racing Team számára, a fiúk nem csüggedtek, és hazaútjuk során igyekeztek minél jobban kihasználni a mesés Finnország által tartogatott örömöket. Ebből a versenyzés sem maradhatott ki: részt vettek az Armin Schwarz Ice Driving School-on, melynek utolsó estéjén tartott háziversenyt Garamvölgyi Zoltán nyerte.  

„Ezzel vigasztaltam magam a Northern Forest Baja Russia vezető helyéről történt kiesésünk után.” – mesélte a gyors és ügyes kezű pilóta/sportvezető. Garamvölgyi Zoltán nem felejtette el megdicsérni a MAMS Tereprali által a tavalyi esztendőben felfedezett Urbán Csabát sem. A szakág első embere által megálmodott és őszinte lelkesedéssel vezetett I.O.B.C. utánpótlás programban Csaba rengeteget fejlődött, és ekletáns példája annak, hogy nagyon fontos foglalkozni és lehetőséget adni a sportág iránt érdeklődőknek:

„Külön gratulálok Csabának, aki nagy alázattal és kitartással fogadta Armin minden utasítását, ezzel kiemelt fejlődésen ment keresztül, és magába szívta a jégautózás rejtelmeit.” – dicsérte patronáltját Zoltán.

Persze az autókon kívül más is belefért, az egy csapatot alkotó srácok semmiről sem akartak lemaradni:

A képre KATTINTVA galéria nyílik:

„Tegnap éjszaka még részt vettünk egy hómobil túrán, ahol -23 fokban csoda helyeken jártunk, majd a városból elcsíptük a sarki fény elképesztő pásztázását is. Óriási élmény volt ez a Lappföldön töltött pár nap, de már nagyon hiányzik a CSALÁD, hiszen közel két hete csak utazunk és autósportolunk. Innen is köszönöm, hogy ezt elviselik nekem!” – zárta finnországi bejelentkezését Garamvölgyi Zoltán.

 

Képek forrása: Northern Forest Official

Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..