Archívum

GET EXITED – Season Opening / Akvárium Klub / Szeptember 19. / 22:00

Írta Fly Nagy

GET EXITED – új klubsorozat a VOLT Music Bar-ban!
A rendezvény a Mateo & Spirit formáció által képviselt egyedi hangzásvilágot tükrözi. A srácok a DARK MINIMAL és TECHNO avatatlan császárai, épp ezért az estjük is fõként e két stílusra és ezek különbözõ ágaira épül majd. Ezeken az estéken olyan fiatal hazai és külföldi dj-k és producerek lépnek fel, akik hasonló zenei világot képviselnek. Célunk főként olyan tehetséges producerek bemutatása, akik nemzetközi sikerekre törnek.
09.19 GET EXITED – SEASON OPENING

GAGA
(Tronic // Ovum // MB Elektronics // Toolroom // 1605 // Dark Face Rec)
Official Page: www.facebook.com/gagaofficialfanpage

MATEO & SPIRIT // Birthday Set
(Dark Face Rec // MKT Rec // Sensum Digital)
Official Page: www.facebook.com/mateo.and.spirit

Országos ismeretségnek örvendő páros barátsága és munkássága már évekre nyúlik vissza 2007 szilveszterén álltak először a pultba azóta együtt tevékenykednek az elektronikus zenei szcénában. A fiatal ámbár rutinos srácokat a szakma 2013-ban a legígéretesebb hazai tehetségének választott a Soundhead Best Of szavazáson.
Minimal techno avatatlan császárai az elmúlt években számlálatlan fellépést tudhatnak maguk mögött, itthonit és külföldit egyaránt.Pl.: Berlin, Svájc, London, Mexico, Hungexpo – Deadcode NYE, Győr – The Etiket, Kiskunhalas – DTD, Szeged – Sing Sing..
Hazai fesztiválokon is találkozhattunk a nevükkel, Pl.: Balaton Sound, Sziget, B my Lake, Hungarian DJ Fesztivál..
Együtt zenéltek már többek közt: Richie Hawtin, Joseph Capriati, Paco Osuna, Marco Carola,Pan-Pot, Loco Dice, Egbert, Matador, Chris Liebing..
A producerek világában is jelen vannak saját munkáikkal. A Beatport Minimal Top 100-as listájára többször is felkerültek olyan kiadók gondozásában, mint a MKT Rec, Dark Face vagy a Cutoff.
Mixes: https://soundcloud.com/mateoandspirit

További infok Hamarosan !

Jegy: 990,-
Start / Kezdés: 22:00h

A beléptetés jogát fenntartjuk!

★ ★ ★

Korhatár / Age limit: 18+

Az Akvárium Klub 22 óra után kezdődő eseményei és elektronikus zenei programjai 18 éven aluliak számára csak SZÜLŐI FELÜGYELETTEL látogathatóak. A programra érkező vendég életkorát a beléptetést végző hostessek és a biztonsági szolgálat kollégái ellenőrizhetik. A belépési korhatár ellenőrzéséhez a személyzet személyi igazolványt, plasztik kártyás jogosítványt, vagy útlevél felmutatását kérheti. (Diákigazolványt nem áll módunkban elfogadni!)

Esemény: https://www.facebook.com/events/425908830942484/

Hozzászólás írása