LIFEHACK MAGAZIN NAGYVILÁG

Gyűrük Ura témájú hotel – nem csak hobbitoknak

Írta Fly Nagy

 

Igazi álomotthonra lelhetnek a South Dakota állambeli Black Hillsbe látogatók: egy hobbit faház stílusban épült hotel nyitotta meg ugyanis a kapuit. A Gyűrűk Ura rajongói kipróbálhatják, milyen egy darabig Frodó bőrébe bújni, még a lábáról mintázott hobbit talp alakú mamuszt is megtalálják, minden méretben. A különleges kiegészítők egészen varázslatossá teszik a nagyon igényesen berendezett szobákat: tünde nyelven írott táblák, Szauron maszkja és még a levágott páncélkesztyű – ujján a Gyűrűvel – is megtalálható.

hobbit1

hobbit2

A bérelhető házikó egy Gordon Mack nevű férfi tulajdona, aki mindig is oda volt Tolkien világáért. Mondhatjuk, kellően kivette a részét abból, hogy ez a világ kicsit keveredjen a miénkkel.

hobbit3 hobbit4

A házikót egyébként a Chateau De Soleil nevű hotelen keresztül lehet kibérelni, ami önmagában is egy elég szép szálláshely.

hobbit5 hobbit6  hobbit8

Nem akartam árat írni, de biztosan sokan kíváncsiak: a honlap szerint átlagosan 640 dollárba kerülnek egy éjszakára a két fős lakosztályok. Ez mostanában majdnem 180 ezer magyar forintnak felel meg. Persze ha megtaláltuk a sárkány által őrzött kincseket, akkor ez nyilván nem jelent gondot.

hobbit9 hobbit10 hobbit11

Hozzászólás írása