FLYSTYLE Kiemelt MAGAZIN SZÉPSÉG

Hair Hungary – magyar hajklinika, amerikai módszer, német precizitás

Eve
Írta Eve

Szinte biztosan kijelenthetjük , hogy a hajhullás népbetegség. Ugyanakkor általában aki hajhullással, rosszabb esetben kopaszodással áll szemben, rendkívül frusztrált – ciki erről beszélni. A Flyerz sikertörténetei keretében most bemutatásra kerülő Hair Hungary-nek köszönhetően ez remélhetőleg változni fog!

A hajhullás és a kopaszodás hazánkban is népbetegség – ezen segít a Hair Hungary!

A Hair Hungary létrejötte Dr. Zakariás Dávid hajátültetési specialistának köszönhető – Ő az az orvos, aki 2013-ban úgy döntött, ennek a területnek (azaz a hajbeültetésnek) igenis van létjogosultsága hazánkban. És bár a plasztikai eljárások és technikák általában késve érkeznek Magyarországra, a Hair Hungary mégis a legfejlettebb beavatkozást: a Safesystem-Fue módszert alkalmazza. Graftonkénti beültetéssel, élethosszig tartó garanciával.

Mit nyújt a klinika? A legmodernebb, amerikai technikán kívül professzionális orvosi gárdát. Ingyenes első konzultációt, a problémák – szó szerinti – gyökereinek leggyorsabb feltárását és végül azoknak megfizethető (akár részletfizetéssel történő) és hatékony megszűntetését, minimális kellemetlenséggel.

Hajbeültetés Safesystem-Fue módszerrel, graftonként

„Mert a hajbeültetés (és a mostanában teret hódító szemöldök, vagy szakállbeültetés) közel sem rutinműtét. Habár bemetszéssel és ezáltal hegképződéssel nem, de sokszor millió tűszúrással és precíz munkával jár. De ennyi áldozat mindenképp vállalható egy olyan biztos célért, mely megváltoztatja a közérzetünket, és ezáltal az életünket is.” – mondja Dr. Szalai Tünde, a Hair Hungary szakmai igazgatója és hajátültetési specialistája.

Egy laikusnak – és egy potenciális ügyfélnek – rengeteg kérdése, kételye van. Például, hogy erős hajhullás esetén mindig a beültetés-e a megoldás? Nem, nem mindig. A klinika orvosai által kifejlesztett Follione termékek (az extra erős hajszesz, a hajnövekedés serkentő formula, a DHT Terápia, és egyebek) első körben nyújthatnak megoldást – és sokszor nyújtanak is. A PRP, azaz „Drakula terápia” szintén.

Dr. Szalai Tünde – a Hair Hungary szakmai igazgatója és hajátültetési specialistája válaszolt kérdéseinkre

A másik leggyakoribb félelem a fájdalom és, hogy mi lesz  utána? A műtét – hajszálszámtól függően – általában egy-két napig tart, de teljes kényelemben (akár olvasva, beszélgetve, filmet nézve, de teljes mozdulatlanságban a beavatkozás alatt), és a helyi érzéstelenítésnek köszönhetően az első pár tűszúrástól eltekintve egyáltalán nem fáj. A páciens csak annyit érzékel, hogy valami történik a feje körül – egyébként zavartalanul élvezheti hajkoronája dúsulását. A beültetett területre 2-3 napig nem fekhet rá, de ennyi diszkomfort bőven kibírható.

Hogyan történik egy nagyobb, kopasz terület beültetése? – „Ha például bejön Hókuszpók? Általában a homlok feletti/körüli terület problémás, de a sorrend (a beültetési ütemek számától függetlenül) ugyanaz: mivel az emberek találkozáskor a másikkal szemben állnak, ezért elölről hátrafelé haladunk. Alkalmanként 3000-4000 hajszálat szoktunk beültetni – ezután hagyjuk regenerálódni a beültetett és a donor területet (ahonnan a hajszál-csoportosulások kivételre kerülnek). Hókuszpók tehát körülbelül három műtét után lehet teljesen elégedett.” – meséli mosolyogva Dr. Szalai Tünde

Profi és lendületes szakmai gárda – Hair Hungary

Azt gondolnánk, hogy a kopaszodás, hajhullás kizárólag a férfiakat érinti – pedig a nők ugyanúgy érintettek a stresszes életmód, hormonális változások és egyéb okok kapcsán. A Hair Hungary magasan képzett stábja azért van, hogy kortól és nemtől függetlenül oldja meg a páciensek gondját. A folyamatos és magas szintű szakmai továbbképzések, a fiatalos és lendületes orvosi gárda, a gyors és nyom nélküli gyógyulás, valamint az élethosszig tartó garancia a  klinika sikerének titka – ezt pedig olyan ismert emberek bizonyíthatják, mint Szuper Levente, Nyilasi Tibor, Hosnyánszky Norbert vagy az Éjjel-nappal Budapest sztárja, Törőcsik Dani.

A szakállbeültetés is egyre gyakoribb hazánkban

Bővebb információért és ingyenes konzultációért keresd bátran a Hair Hungary-t!

 

WEB

Facebook

Instagram

e-mail: info@hairhungary.hu

Elérhetőség: +36 30 883 6103, +36 70 512 2296

Cím: Pasaréti út 22., Budapest, II. kerület

Cikkünket megtalálod a Flyerz Magazin szeptember-októberi számában is!

 

Kiemelt kép forrása: Flickr – Modernwomanmagazines.com