Archívum

Helló-szia-szevasz kedvenc évszakunk: a nyár!

Írta Fly Nagy

 

Már tényleg csak pár napot kell várni az igazi nyár beköszöntéig, amikor is vágyódásunk a szabadtéri szórakozási lehetőségek iránt ugrásszerűen növekszik. Legyen szó egy, a rohanó napot lezáró kávéról, esti koktélokról, vagy a hétvégi bulizásról, a belváros és a zárt klubok nem is jöhetnek már szóba!

Annál inkább a Gellért hegy lábánál fekvő oázis, a szórakozásra éhes buliközönség szabadtéri klubtere, a Romkert! Ahol egészen április végétől szeptember közepéig várnak, ha kiszakadnál egy pár órára a nyüzsgő hétköznapokból, vagy ha egy forró nyári éjszakán kedvenc long drinkeddel a kezedben igényes szórakozási lehetőségre fájna a fogad.

color

Évek óta a budapesti fiatalok és a legszexibb, bulizásra éhes lányok Nr.1. partitere a Duna-parti Romkert, ahol a csillagos ég, a varázslatos holdfény és a lágy dunai szél fonja körbe az éjszakát vidám lámpásokkal, fényekkel és különleges dekorral. Emellett kedves pultosokkal, professzionális kiszolgálással ad tökéletes helyszínt akár egy romantikus estének, vagy egy őrült nyári bulinak.

Ne hagyd ki idén sem Buda igényes szabadtéri klubját, ahol keddtől szombatig a nyár legforróbb slágerei és top DJ-k szettjei pörögnek, ahol éjszakánként varázslatos meglepetésekkel készülnek és minden este a nyár legjava vár Rád: az Erzsébet híd budai hídfőjénél teret foglaló Romkert, a kedvenc nyári törzshelyed őrületes hétvégékkel készíti elő a nyári terepet, ahol természetesen Neked is ott a helyed!

Hozzászólás írása