NIGHTSHIFT

“Hepifinis van?!”

Medina
Írta Medina

Császár László András az az ember, aki Budapest masszázs-világát uralja, irányítja, mindezt a maga intelligens és kulturált módján, roppant jó üzleti érzékkel megáldva. Már 3 éve ismerem, de csak most jutottunk el odáig, hogy az ez idő alatt összegyűlt kérdéseimet feltehessem neki ezzel a titokzatos, fantáziákkal teli világgal kapcsolatban.

Hogy kerültél kapcsolatba a masszázsok ezen típusával?

Évtizedek óta járok masszázsra. Ez egyfajta rituálé és wellness élmény is nálam.

Aki aktívan él, esetleg sportol, annak ez elengedhetetlen program. Amikor Budapestre költöztem, gondoltam, keresek magamnak egy masszőzt a fővárosban is. Először nem is volt gyanús, hogy egy meglepően csinos lányt találtam az interneten, csupa jó véleménnyel értékelve. Elmentem hozzá és kaptam egy kitűnő masszázst, majd amikor én azt gondoltam végeztünk, azt mondta, forduljak meg, befejezi a programot. És akkor megtapasztalhattam egy olyan különleges élményt, amit addig még elképzelni sem tudtam. Ez volt életem első lingam masszázsa.

Mikor nyitottad az első szalonodat?

2009. február 16-án. Ez azóta fontos dátum lett az életemben. Soha nem tudok dátumokat megjegyezni.

A gyermekeim születésnapját és ezt mindig pontosan tudom.

Mennyire nehéz kitűnni a konkurens szalonok közül?

Nagyon. A nálunk elérhető szolgáltatás a test ünnepe és semmiképpen nem egy erotikus aktus, ahogy sokan aposztrofálják, vagy ahogyan sok más “masszázsszalonban” illegális tevékenységet bújtatnak a masszázs mögé. Ez egy komoly szakma, nem véletlenül dolgozom együtt egy nagyon fiatalos irodai csapattal, köztük egy sikeres hölggyel, aki a marketingünk tökéletesítéséért felelős. Mi arra törekszünk, hogy többet adjunk másoknál, mégpedig csakis a legjobbat és ezt meg is szeretnénk mutatni.

Támadtak-e valaha azért, mert ilyen üzletbe fogtál?

Sokan és sokáig. És nyilván mindig azok, akiktől az ember a legkevésbé várja. A prüdéria, a másság el nem fogadása, az újtól való félelem nagyon általános. Világszemléletben van még hova fejlődni, de nem sértődünk meg. Mindig, mindenkinek türelmesen elmagyarázzuk, hogy miről szólunk… és persze elfogadjuk, ha másnak mást jelent a testiség, az erotika, vagy csak ezekkel a dolgokkal szemben nem annyira nyitott.

Melyik korosztály az, aki a legtöbbet látogat titeket?

A leggyakrabban az a 35-50 közötti menedzser típusú férfi a vendégünk, aki az élet minden területén a legaktívabb. Ők jönnek nagy általánosságban, de természetesen egészen szélsőséges esetekről is be tudnék számolni. Az az igazság, hogy mindenki jár. Minden korosztály, minden társadalmi réteg, sőt vendégeink között tudhatunk párokat és szóló hölgyeket is. Nekik szintén van egy speciális masszázsunk.

A tantrikus kényeztetés mindenkinek jár. Venni kell a bátorságot és ki kell próbálni!

Mennyire elfogadott (vagy mennyire nem) az erotikus masszázsszalonok kultúrája Magyarországon?

Ez egy érdekes kettősség. Egyrészt nagyon sok és sokféle vendégünk van, tehát látszólag elfogadott. Viszont erről nem mernek és nem is szoktak beszélni. A legtöbb vendégünk nem vállalja fel, mintha ez valami szégyellnivaló dolog lenne.

Nyugaton és keleten is nagyon más a helyzet, ezért is van rengeteg külföldi vendégünk.

Hogyan kell elképzelni egy ilyen masszázst, illetve van-e valamilyen vicces történet, amit megosztanál velünk?

Ilyesmivel sajnos nem szolgálhatok, mivel a diszkréció cégünk alapelve. Szerencsére a terapeutáink is betartják ezt a szerződésükben is szigorúan körülírt szabályt. A mi szalonjaink falai közül még soha, semmilyen információ nem került ki.

Sokan többet gondolnak a nálunk végzett kezelések mögé, mint a valóság, ami azért lehet, mert a legtöbb magát erotikus,- vagy (amióta ezt a köztudatba mi bevezettük) tantrikus szalonnak nevező hely, nem masszázs szolgáltatást nyújt, hanem egyértelműen prostitúcióhoz köthető tevékenységet folytat. Elég csak megnézni a híradásokat, nincs olyan negyedév, hogy a rendőrség ne üssön rajta egy ilyen bújtatott bordélyházon. Nagyon fontos, hogy nálunk nem történik semmi törvénytelen.

A vendég kap egy 70 vagy választása szerint 90 perces masszázsprogramot. Eldöntheti, hogy gyógy, sport, vagy inkább lazítóbb jellegű, kevésbé erős mozdulatokból álló kényeztető kezelést kíván aznap. Lehetőség van egyéb technikákkal kiegészíteni a programot, aminek az egyik fajtája a lingam masszázs. Erről nehéz beszélni, ezt ki kell próbálni! A keleti kultúrában többezer éves hagyományra visszatekintő mozdulatsor, ami más élményekkel és testi hatással nem összevethető. Ez a masszázs kb. 15-20 percig tart. A masszázs tantrikus jellegét nem csak képzett terapeuták biztosítják, hanem igyekszünk a zenével, az illatokkal, a szalonjaink hangulatával ráerősíteni minderre annak érdekében, hogy a vendég a maximumot kapja.

A sokakat foglakoztató kérdés, hogy akkor most van “happy finish” vagy nincs?

Ezeknek a masszázsfajtáknak az önismeret, a kontroll, a saját testünk megismerése és a teljes kikapcsolás a célja, semmiképpen nem a szexuális kielégülés. Nem kizárt, hogy a vendég a megszokott fizikai értelemben is eljut arra a bizonyos csúcsra, de a lényeg nem ebben rejlik, ez nem célja, esetleg velejárója lehet a programoknak.

Hogyan fogadtatnád el ezt a masszázstípust azokkal az emberekkel, akik azt hiszik, az egész a szexről szól?

Ki kell próbálni, meg kell tapasztalni.

Legtöbben úgy alkotnak véleményt, hogy maximum valami halvány film élményük van, vagy pletykalapokban olvasták, hogy xy celeb erotikus masszázsszalonba járt. Nálunk, illetve minden komoly tantra masszázsszalonban van egyszerű, normál testkezelés is. Ahol ez nincs, az már eleve gyanús. Aki bizonytalan, vagy idegenkedik, de magát a masszázst szereti, el kell jönnie és egy “alap programot” válsztania. Itt megtapasztalhatja a hely igényességét, a terapeutáink szakmai és emberi hozzáállását és mindazt a miliőt, amit nyújtani tudunk. Ha elégedett – és őszintén bízom benne, hogy az lesz – a következő alkalommal talán már egy picit bátrabb és nyitottabb lesz. Garantálom, mert ez a sokéves tapasztalatom, aki egyszer kipróbálja a tantrikus örömöket, nem kérdés hogy a későbbiekben visszalátogat.

Mi a helyzet a nőkkel? Gondolkodtál már azon, hogy kifejezetten nőknek szóló erotikus masszázs szalont nyitsz?

A szebbik nem ebből a szempontból sokkal keményebb dió. Nős emberként hadd egészítsem ki magam, ebből a szempontból is. Sokkal érzékenyebbek arra, hogy őket mások hogyan ítélik meg, ezért hiába van erre komoly igény, a hölgyek kevésbé mernének elmenni egy olyan szalonba, ahova kizárólag azzal a céllal érkeznek, hogy őket ott a tantrikus masszázsok örömeiben részesítsék. Számukra ez túl direkt. Nálunk létezik egy páros kedvezmény, ahova egyre több párt sikerül becsalogatni. Biztosan tudom, hogy a nagyon tapasztalt és szakképzett terapeutáink tucatnyi házasságot mentettek meg azzal, hogy olyan kapukat nyitottak ki, vagy nyitottak újra a párok előtt, amik a párkapcsolat évei alatt feledésbe merültek.

Egy most tervezett új szolgáltatásunk a “Vidd haza a masszázst!” névre hallgat, melynek a lényege, hogy ne csak nálunk hódolhassanak a test tantrikus örömeinek, hanem ezt egy több alkalmas képzés során elsajátítsák és otthon kedvükre gyakorolhassák.

www.massage666.hu

Hozzászólás írása