Flyerz Magazin - MINDENHOL OTT VAGYUNK!
Egyéb

Hogyan növeli az iskola, a kaszinó és a börtön saját biztonságukat? A Sentry és a SkyHawk párosa jelenti a megoldást

Sentry and SkyHawk 3
1999 óta a Sentry IP, hibrid és analóg felügyeleti és kereskedelmi, lakossági, kiskereskedelmi és kormányzati ügyfeleknek telepít különböző biztonságtechnikai rendszereket. Hírnevüket a magas színvonalú, versenyképes árú termékek szállításával alapozták meg, melyeket szilárd műszaki és kereskedelmi támogatással még stabilabbá tettek.
 
Volt olyan, amikor a Sentry Security Systems Inc., (a videomegfigyelés legelismertebb nemzetközi fejlesztője) a szervereit számos eltérő típusú merevlemezzel szállította. Ez az időszak 2016 végén hirtelen véget ért, amikor a Seagate SkyHawk felügyeleti merevlemezeit letesztelték.
 
2016 folyamán, amikor a Sentry számos különböző hardveres forgatókönyvet tesztelt a Seagate SkyHawk versenytársaival szemben, felfedezték, hogy a SkyHawk meghajtók akár 20% -kal magasabb adattovábbítási sebességgel rendelkeznek.
 
A RAID 5 és 6 konfiguráció esetében a Sentry olyan rendszereket tudott felépíteni, amelyek még több kamerával rendelkező környezetben, ugyanazon a kiszolgálón és tárhelyen képesek működni. Ennek eredménye az lett, hogy a Sentry alacsonyabb áron kínálja ügyfeleinek a magasabb teljesítményű rendszereit.
 
A Sentry a SkyHawkkal közösen Kanada egyik legnagyobb kaszinójában is bizonyított. A több, mint 120 TB hot swap kapacitással, a kaszinó összesen 108 kamerája továbbítja későbbi elemzésre a felvételeket a munkaállomásokra, ahol szükség esetén azokat vissza is tudják játszani.
 
Egy másik helyen, egy kanadai börtönben a rendszer a szigorú biztonsági szabványokat is teljesíti a Sentry és a SkyHawk segítségével, ami ebben az esetben három különálló rendszert szolgál ki: a videofali szerver az egyes védelmi területek felvételeit a nagyméretű kijelzőre streameli; a tárhelykiszolgáló a felvételeket tárolja a hálózati kiszolgálók és munkaállomások számára; illetve egy másik munkaállomás-szerver lehetővé teszi a személyzet számára, hogy a rögzített anyagokat visszajátsszák és biztonsági másolatot készítsenek azokról.
Side view of security system operator using walkie-talkie while looking at CCTV footage
 
Egy iskola is a Sentry és a SkyHawk párosát választotta az átfogó biztonság érdekében. A hálózati videofelvétel-kiszolgálók segítségével akár 64 kamerával (egyetlen SkyHawk meghajtó nyolc kamerát támogat ebben az esetben) készíthetnek
 
zonnali felvételt, az iskola személyzete és a hatóságok élő képeket ellenőrizhetik, további eszközöket telepíthetnek és biztonsági mentést készíthetnek.
 
A Seagate SkyHawk megoldását egyre nagyobb, a Sentry-hez hasonló méretű multinacionális biztonságtechnikai cégek választják felügyeleti meghajtónak. Ez azért van, mert skálázható, megfizethető és robusztus merevlemezek biztonságot jelentenek mindannyiunk számára, bármikor és bárhol. A SkyHawk lemezek speciális galvanizált réteggel is rendelkeznek, mely a PCB-re és magára a tokozásra is vonatkozik. Ennek köszönhető, hogy nem korrodálnak.
 
A SkyHawk lemezek újabb generációja az AI meghajtó, ahol már nem csak a valós idejű visszanézését teszik lehetővé, hanem a mesterséges elemző intelligenciák azonnal feldolgozását is (tehát több szálon történik az írás és az olvasás).
Gondoljunk csak például a Magyar Rendőrség által használt Véda rendszerre, vagy egyéb arc-, pulzus- és hőmérséklet felismerő reptéri biztonsági rendszerekre, mint például, amit a British Airways brightoni bázisán is használ.
Leave a Comment

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..